IaTriDis

3 Σχόλια

  1. Δωσε ιδεες να τρεχουμε Αυγουστιατικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις μύχιες σκέψεις των Αμερικάνων παρουσιάζω για την λεγόμενη βοήθεια που θέλουν να στείλουν σε συνδυασμό με την φιγούρα του Καραμανλή με το μπουφανάκι!Κατ'αυτους τα πάντα είναι τρομοκρατία για να πουλήσουν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λόγω του ότι το blog αυτό είναι θεματικό, το post για την χθεσινή κινητοποιήση αποσύρθηκε και τα σχόλια των φίλων μεταφέρθηκαν παρακάτω.

    Εμφάνιση σχολίων


    Ο/Η ΠΡΕΖΑ TV είπε...
    Η απαντηση πρεπει να δωθει στις ερχομενες εκλογες,με την ψηφο μας να πηγαινει σε μικρα κομματα...

    28 August 2007 14:59


    Ο/Η athanassios diakos είπε...
    antigrafo apo: Don’t Kiss the Frog

    1) Έχουμε την πιο σκατένια πυροπροστασία της Ευρώπης. Έχουμε μηδενική περιβαλλοντική συνείδηση. Βλέπεις γιαγιάδες να καίνε χόρτα με 9 μποφόρ, βλέπεις μαλάκες να πετάνε τσιγάρα, βλέπεις χωματερές κάθε τρία μέτρα. Η πυροσβεστική υπηρεσία είναι υποστελεχωμένη. Επιπλέον διανύουμε την πιο ζεστή χρονιά EVER και στα περισσότερα μέρη της χώρας έχει να βρέξει μήνες. Τέλος έχουμε διάφορους που κάνουν εμπρησμούς για να εξυπηρετήσουν τα μικροσυμφέροντά τους (από βοσκοί μέχρι οικοπεδοφάγοι). Όλα αυτά η κυβέρνηση τα έγραψε στην πούτσα της, και από τον πρώτο καύσωνα και μετά όποτε φυσάει καίγεται η χώρα. Τέλος δεν υπάρχει το παραμικρό σχέδιο πολιτικής προστασίας, κανένας πολίτης δεν ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει αν βρεθεί σε πυρκαγιά, οπότε ειχαμε και 60 νεκρούς. Γενικά είμαστε ένα μπουρδέλο που κατοικείται κυρίως από πίθηκους, και οι πίθηκοι μπορεί να μην έχουν αίσθηση δικαιοσύνης ή μέτρου όμως η Φύση την έχει.
    2) Μας ζηλεύουν οι Εχθροί μας γιατί είμαστε καραμπουζουκλήδες και πουτσαράδες. Έχουν εξαπολύσει ένα Σατανικό Σχέδιο για να μας καταστρέψουν. Συγκεκριμένα όλα ήταν καλά και ωραία μέχρι που ο Καραμανλής μίλησε για εκλογές. Αμέσως ξεκίνησε να καίγεται η Ελλάδα. Και η Πάρνηθα μετά την αναγγελία των εκλογών κάηκε. Και η Αχαϊα το ίδιο. Και η Κεφαλλονιά, και η Πεντέλη. Όλες οι φωτιές είναι εμπρησμοί και ξεκινάνε με άπειρα μέτωπα ταυτόχρονα στις 3 το βράδι (και του Υμηττού). Δεν είναι τυχαίο που πήρανε τηλέφωνο την Πυροσβεστικη για δήθεν φωτιά στη Μονή Πεντέλης και στο Μαραθώνα και έτσι τα 4 οχήματα που έχει στην Αττική σκορπίσανε στα ισάριθμα σημεία του ορίζοντα. Ο στόχος είναι να πέσει ο Κώστας Καραμανλής, που χάρη στη συμφωνία που υπέγραψε με τον Πούτιν έχει εξελιχθεί σε Φιντέλ Κάστρο της Μεσογείου.

    Το ότι όλο και περισσότερος κόσμος πιστεύει το (2), αποδεικνύει την τελευταία πρόταση του (1).

    28 August 2007 22:03


    Ο/Η Benny Zell είπε...
    Αντί ρε λεμέδες να κολοβαράτε σε αποτυχημένες διαδηλώσεις, δεν στέλνετε κανά φράγκο ή κανά sleeping bag στους κα(η)μένους της Πελοπονήσου.

    Ή τουλάχιστον πηγαίνετε στον τόπο του εγκλήματος για να κάνετε καμιά εθελοντική εργασία.

    29 August 2007 16:28


    Ο/Η vv είπε...
    ase re xontrouli ethelonti mi kourazese!
    3ekourasou twra soupese varis o ethelontismos!

    30 August 2007 03:59


    Ο/Η puerta no muerta είπε...
    Με ότι παρατσούκλι κι αν υπογράψω ρε πουsτη μου αυτός ο νν θα με καταλάβει και θα μου την πει.
    Ποιος είναι ρε γ@μωτο;
    Ο Μπέκας!

    30 August 2007 10:53

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου