IaTriDis

10 Σχόλια

  1. Εκπληκτική γελοιογραφία, σε σχέση το πνεύμα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks ρε gpapoul! Γραψε και σύ τίποτα!!!Εκείνο το blog έχει μείνει έτσι το κακόμοιρο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορθώνω το ανάστημα
    για να τους προστατέψω
    άλλους δεν έχω βρε παιδιά
    εάν τους αποπέμψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τα περιουσιακά
    διαφόρων πολιτικών ανδρών μπορούν οι τηλεοπτικοί σχολιαστές να αναφέρουν κάποια στοιχία περιουσιακά του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ,
    θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .



    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .


    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Πάνο. 'Εσπαγα το κεφάλι μου για το αντίστοιχο θέμα αλλα βλέπω οτι εσύ το έπιασες κατευθείαν το νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο χθεσινός χρησμός του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο δεν βελτίωσε την κατάσταση στο εσωτερικό της ΝΔ ενώ συνεχίστηκε το «όργιο» φημών και πιέσεων γύρω από την «παραίτηση του κ. Γιώργου Βουλγαράκη».

    Θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το ναυάγιο της ΔΕΘ και να απαντήσει στις κατηγορίες ότι «ζει σε άλλη πραγματικότητα» ο κ. Καραμανλής δήλωσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου: ««Δεν αρνούμαι την πραγματικότητα, ο κίνδυνος που φαινομενικά αναδεικνύεται για υποθέσεις την σημασία των οποίων δεν υποτιμώ είναι υπαρκτός, δεν θα αφήσω όμως να γίνουν τροχοπέδη στο κυβερνητικό έργο». Ο κ. Καραμανλής αναφερόταν στις υποθέσεις του πλουτισμού του κ. Γιώργου Βουλγαράκη αλλά και των πολιτικών συνεπειών της Μονής Βατοπεδίου. Θέλησε να φανεί για άλλη μία φορά αποφασιστικός λέγοντας προς τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου: «δεν κάνω εκπτώσεις για το πρόσκαιρο, δεν κάνω παρεκκλίσεις από τον στόχο, ζητώ σκληρή δουλειά και συνεχή αυτοκριτική από τον καθένα». Οι πλέον αισιόδοξοι στο εσωτερικό του κόμματος ερμηνεύουν τον πρωθυπουργικό χρησμό ως προαναγγελία ότι θα κάνει τις κινήσεις του στον χρόνο που εκείνος θα αποφασίσει. Ωστόσο οι περισσότεροι θεωρούν ότι η πολιτική ζημιά έχει γίνει και είναι μεγάλη και μη αναστρέψιμη όποιες κινήσεις κι αν κάνει ο κ. Καραμανλής.

    Στο επίκεντρο βρίσκεται ο κ. Βουλγαράκης από τον οποίο πολλά στελέχη ζητούν «να διευκολύνει τον πρωθυπουργό και να υποβάλλει την παραίτησή του». Μάλιστα από το πρωί κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο υπουργός μέσα στην ημέρα θα παραιτηθεί. Από την πλευρά του κ. Βουλγαράκη λένε ότι στην καθημερινή επικοινωνία που έχει ο υπουργός με το Μέγαρο Μαξίμου κανείς δεν του έδειξε ότι έχει αλλάξει η γραμμή άμυνας και δεν του ζήτησαν παραίτηση. Καθώς οι φήμες αποδίδονται σε κυβερνητικούς κύκλους φαίνεται να δημιουργείται ρωγμή στην σχέση του κ. Βουλγαράκη με τον κουμπάρο του κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Ορισμένοι εκτιμούν ότι πιέζεται να παραιτηθεί ο κ. Βουλγαράκης προκειμένου να εκτονωθεί το κλίμα και να έλθει σε δεύτερο πλάνο ο κ. Ρουσόπουλος ο οποίος εγκαλείται και για τις μπίζνες της συζύγου του αλλά και για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Η υπόθεση παίρνει πολιτικό χαρακτήρα καθώς πολλοί από τους εμπλεκόμενους μιλούν για «άνωθεν παραινέσεις» προκειμένου να προχωρούν απρόσκοπτα οι παραχωρήσεις δημόσιων κτημάτων στην Μονή. Τα βλέμματα στρέφονται προς τον κ. Ρουσόπουλο λόγω των συχνών επισκέψεών του στο μοναστήρι και των σχέσεών του με τον ηγούμενο Εφραίμ.

    Γαλάζιος εμφύλιος όμως ξέσπασε και με αφορμή τα νέα φορολογικά μέτρα με επίθεση του κ. Γιάννη Μανώλη ο οποίος κατηγόρησε για αναξιοπιστία τον υπουργό Οικονομίας κ. Γιώργο Αλογοσκούφη.

    Μέσα σε αυτό το κλίμα στον άξονα Μαξίμου Ρηγίλλης αγωνιούν για το τι θα πράξουν οι αντάρτες του κόμματος και αν θα υπάρξει νέο χτύπημα εντός των ημερών. Παράλληλα βρίσκονται με τα μάτια στραμμένα στην Θεσσαλονίκη και με την εκεί παρουσία του κ. Γιώργου Παπανδρέου. Αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πάει καλά τότε εκφράζονται φόβοι ότι θα παγιωθεί η μείωση της ψαλίδας και ότι οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα είναι ακόμη χειρότερες για τη ΝΔ. Η μόνη τους ελπίδα είναι να υποπέσει σε λάθη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @barel:Ήταν προφανές οτι κρύφτηκαν πίσω από την πλάτη του ..."ηγέτη"!
    @protothema.gr: Εκτός από Βούδας, τώρα το παίζει και Πυθεία...!Ρε τι κάνει ο εγκλεισμός στην Ραφήνααα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην ΔΕΘ ,ο Καραμανλής έδειξε με απίστευτο κυνισμό ένα διαφορετικό πρόσωπο, υποθέτω το πραγματικό του. Το πρόσωπο ενός ανθρώπου ο οποίος μπορεί να μετέλθει όλων των μεθόδων για να ανεβεί στην εξουσία και να χρησιμοποιήσει ακόμη χειρότερες μεθόδους για να παραμείνει σε αυτήν.

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πράγματι χωρίς Καραμανλή αυτή η κυβέρνηση θα ήταν σαν μια μαφία, ενώ τώρα είναι σαν μια μαφιόζικη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έρχεσαι τρίτος φίλε μου! Εδώ και ένα χρόνο τα έχουν πεί Παπανδρέου και Αλαβάνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου