...Μακελειό
Ενα παλιό σκίτσο για έναν παλιό τσακωμό με αφορμή ένα πρόσφατο γεγονός που αφορά στην απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου... 

"Ένα από τα πιο σπαρταριστά θεάματα των τελευταίων ημερών ήταν να παρακολουθείς αυτή τη σκατοσακούλα, τον Στέφανο Χίο, να σκίζει τα ιμάτιά του και να ωρύεται για τη... χυδαιότητα με την οποία εκφραζόμαστε εγώ και ο... Κασιδιάρης. Να 'σαι καλά, βρε Στέφανε. Δε μου έμεινε άντερο», έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος. 

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Χίος όπως αναφέρει στην «Espresso» η κόντρα τους κρατάει από την εκπομπή «1821», που παρουσίαζε ο κ. Τατσόπουλος και τότε είχε κριτικάρει έντονα για ιστορικές... ανορθογραφίες αλλά και για κάποια σχόλια στο διαδίκτυο περί Κολοκοτρώνη και ομοφυλοφιλίας.

Ο Στέφανος Χίος, αναφέρει στην εφημερίδα πως δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει και εξαπολύει εναντίον του ύβρεις.

«Σήμερα έγραψε αυτά, αλλά στο παρελθόν έχει πει και έχει γράψει χειρότερα. Έχει αποκαλέσει τους τηλεθεατές μου αμοιβάδες και εμένα καραγκιόζη. Ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Όλο αυτό ξεκίνησε από το 1821, μετά ακολούθησε η ιστορία με την παράσταση Χυτήριο όπου και πάλι δεν του άρεσαν αυτά που έλεγα στην εκπομπή μου και συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλά; να βρίζει και να προσβάλλει».


Ο ίδιος αποκάλεσε τον Πέτρο Τατσόπουλο «χυδαίο υβριστή που καλύπτεται πίσω από τη βουλευτική του ασυλία» και στέλνει σε εκείνον το δικό του μήνυμα:

«Όπου τον πετύχω, θα τον λιανίσω στο ξύλο. Θα φάει πολύ ξύλο...Εγώ δεν έχω μάθει να λύνω τους λογαριασμούς μου με μηνύσεις και να τρέχω στα δικαστήρια. Δεν είμαι υβριστής και δεν προσβάλλω. Να ξέρει ότι αν και όποτε τον πετύχω, θα τον κάνω μαύρο! Και κάτι ακόμη: εγώ δεν έχω μπράβους, όπως αυτός, που τον φυλάνε αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. και τον προστατεύουν. Αστυνομικοί που τους πληρώνουν Έλληνες πολίτες για να τους προστατεύουν και αυτοί να τρέχουν πίσω από τον Τατσόπουλο. Θα ήθελα, όμως, να ξέρω τι θα κάνουν οι αστυνομικό, που τους πληρώνω εγώ όταν τον πετύχω και τον τσακίσω. Θα προστατεύσουν εμένα ή τον Τατσόπουλο;».

Όμως ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε και σε αυτό μέσω Facebook υποστηρίζοντας πως η ΕΛ.ΑΣ του είπε πως μπορούν να του στείλουν πάραυτα τέσσερις διμοιρίες για να τον προστατεύσουν, εκείνος όμως τους διαβεβαίωσε πως θα είναι μάταιο, αφού κανένας δεν θα μπορέσει να σταματήσει τον Στέφανο Χίο.

«Μόλις με ενημέρωσαν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών ότι ο κύριος Στέφανος Χίος απειλεί, στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Espresso, ότι θα με κάνει μαύρο στο ξύλο, όπου και αν με πετύχει. Κατέρρευσα. Οι καλοί αστυνομικοί με διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να μου στείλουν πάραυτα τέσσερις διμοιρίες για να με προστατεύσουν, αλλά τους διαβεβαίωσα κι εγώ με τη σειρά μου ότι θα είναι μάταιο. Κανένας δεν θα μπορέσει να σταματήσει τον Στέφανο Χίο -χώρια που είναι σφόδρα πιθανό, όπως δηλώνει και ο ίδιος, οι διμοιρίες να μην πάνε κόντρα στο λαϊκό αίσθημα, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί του και να με σαπίσουν ο Στέφανος Χίος + Τέσσερις Διμοιρίες.
Ως εκ τούτου, μου συνέστησαν από τη ΓΑΔΑ να ζητήσω ταπεινά συγνώμη, παρ' όλο το πολιτικό κόστος. Σπεύδω να ζητήσω. Δηλώνω υπεύθυνα ότι ο Στέφανος Χίος είναι πρότυπο ηθικής και ακεραιότητας, αληθινό στολίδι της δημοσιογραφίας κι επειδή τυχαίνει να έχω κάποια κονέ και στο BBC World, θα μεσολαβήσω για να προσληφθεί εκεί από τον Ιανουάριο και να τον χαίρεται όλη η υφήλιος. Στέφανε, έλεος. Μη δείρεις έναν εθνομηδενιστή ομοφοβικό ομοφυλόφιλο με δύο παιδιά. Ολοι γνωρίζουν ότι είναι piece of cake για σένα. Δώσε τόπο στη δίκαιη οργή σου.»

Post a Comment