#Χριστούγεννα #Πρωτοχρονιά με POS στα κάλαντα
Με την έλευση του 2018, τα τερματικά POS έγιναν υποχρεωτικά για χιλιάδες επιχειρήσεις και υπηρεσίες. 
hristougenna protohronia me pos sta kalanta eghromi geloiografia myxalandri
POS ...είπατε;;;

POS στα κάλαντα


Κατά τη γνώμη μου είναι ένα μέτρο προς τη σωστή κατεύθυνση για την πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά και την ευκολία και ασφάλεια που μπορούν να γίνονται οι συναλλαγές.

Δικηγόροι και γιατροί διαμαρτυρήθηκαν εντόνως αλλά ευτυχώς δεν τους έκαναν τη χάρη.

Υπήρξαν βέβαια και κάποιες άστοχες σκέψεις, όπως για παράδειγμα να έχουν μηχανήματα POS  και τα κυλικεία των σχολείων. Θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον βλακώδες λόγω του ότι σε ένα σχολείο ψωνίζουν μαθητές...!

Επίσης υπάρχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα όσον αφορά στα καπνικά προϊόντα. Ως καπνιστής ενίσταμαι για τον φόρο που μπαίνει σε αυτά, πράγμα που καθιστά ανύπαρκτο το κέρδος στον περιπτερά ή στον ψιλικαντζή.

 Ωστόσο αυτό δημιουργεί πρόβλημα γιατί συνήθως αρνούνται να τους πληρώσεις τα τσιγάρα με κάρτα και κάποιες φορές ζητάνε καπέλο στην τιμή για να πληρώσεις με πλαστικό χρήμα και αυτό το θεωρώ απαράδεκτο.

Κατά τα άλλα, εμένα προσωπικά, μου έχει λύσει τα χέρια το να πληρώνω με κάρτα. 
Με την σκέψη αυτή ήρθε και  η έγχρωμη γελοιογραφία που δημιούργησα για την κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" και αναδημοσίευσε το myxalandri. 

Αναφέρεται στα κάλαντα και στα χρήματα που δίνουμε στα παιδάκια για το καλό και την νέα χρονιά.
Εκείνα, πολύ εκσυγχρονισμένα και με σκέψη να αποφύγουν να χάσουν τα λεφτά τους από επίδοξους κλέφτες που εμφανίζονται αυτές τις γιορτινές μέρες,  μπαίνουν στα σπίτια με τερματικό POS και εκπλήσσουν τους νοικοκύρηδες.



Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram






tags: Η επιχείρησή σας αξίζει το καλύτερο POS, POS Τερματικά Μηχανήματα, Τερματικά POS για πληρωμές με χρεωστικές και πιστωτικές, Εισπράξεις από κάρτες μέσω POS,Υποχρεωτικά POS στα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, Πώς προέκυψαν τα κάλαντα κι από πότε τα τραγουδάμε, Για ποιο λόγο λέμε τα κάλαντα τις γιορτές, Πως οι Έλληνες υποδέχονται και γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ: Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα, Χριστούγεννα στην Αθήνα: 50 τρόποι για να περάσεις όμορφα,Χριστούγεννα 2019 – Το Χαλάνδρι γιορτάζει - Δήμος Χαλανδρίου, Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο Χαλάνδρι, Το Χαλάνδρι φόρεσε τα γιορτινά του για τα Χριστούγεννα, έγχρωμη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα, του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist, myxalandri

Post a Comment