Χίτλερ : η κρυφή σεξουαλική ζωή του

hitler i krifi sexoualiki zwi tou se geloiografies
Αδέλφω Χίτλερ

80 χρόνια μετά, έγγραφα των Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτουν την κρυφή σεξουαλική ζωή του Αδόλφου Χίτλερ.

Χρόνια τώρα, κυκλοφορούν διάφορες φήμες για την σεξουαλικότητα του Χίτλερ και το κατα πόσο έπαιξε ή όχι ρόλο στην εξέλιξη του ως στυγνού δικτάτορα που αιματοκύλισε τον κόσμο. 

Πρόσφατα όμως, αποχαρακτηρίστηκε επίσημη έκθεση τον ΗΠΑ που χρονολογείται από το 1943  και υποστηρίζει πως ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν αμφιφυλόφιλος με σαδομαζοχιστικές τάσεις. Η απόρρητη αυτή έκθεση αποκαλύπτει ακόμη ότι στα νιάτα του και πριν ανέλθει στην εξουσία, ο Χίτλερ σύχναζε τακτικά στα λεγόμενα "gay hostel" της Βιέννης, εκεί όπου μεγαλύτεροι άνδρες αναζητούσαν νεαρούς με σκοπό "ομοφυλοφιλικές απολαύσεις". Είναι γνωστό επίσης ότι ήθελε να ακολουθήσει καριέρα καλλιτέχνη, μουσικού ή ζωγράφου. 

Είναι ωστόσο απορίας άξιο πως, ζώντας στην εποχή της Belle epoque και στην περίοδο άνθησης του Bauhaus , αυτός ο άνθρωπος δεν κατάφερε να κάνει όλη την Ευρώπη ένα χαρούμενο, όμορφο και γεμάτο χρώματα κόσμο,  αλλά να την βυθίσει στο σκοτάδι και να την πνίξει στο αίμα καταστρέφοντας τα πάντα. Τόσο πια του κόστισε που δεν έγινε καλλιτέχνης;;; Βέβαια, εκείνη την εποχή, το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν ήταν και ότι καλύτερο γι αυτό ίσως έκρυψε πολύ καλά αυτό το κομμάτι της σεξουαλικής του ζωής. 

Με την ασφάλεια της απόστασης του χρόνου από τα φρικτά γεγονότα του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου αλλά ταυτόχρονα και με την ελευθερία του λόγου, που μερικές φορές στην εποχής μας περιορίζεται, αλλά ο καθένας μας οφείλει να προστατεύει κάθε στιγμή για να μην γυρίσουμε πάλι σε φασιστικές νοοτροπίες, δημιούργησα την παραπάνω γελοιογραφία με αρκετή δόση χιούμορ και χωρίς καμία υπόνοια προσβολής της γκέι κοινότητας. 

Σε μια φανταστική εποχή ο Αδόλφος Χίτλερ θα ήταν όντως καλλιτέχνης, μια Drag Queen για παράδειγμα, φύρερ μιας δικής του ομοφυλοφιλικής οργάνωσης με έμβλημα τα περιστρεφόμενα πέη. Θα κρατούσε φυσικά την "γάτα με τις εννιά ουρές" για τις σαδομαζοχιστικές του επιθυμίες. Έτσι, τίποτα από όλα τα φρικαλέα που διαδραματίστηκαν δεν θα είχε συμβεί και ο κόσμος θα είχε εξελιχθεί αλλιώς.

hitler i krifi sexoualiki zwi tou se geloiografies
Ρούντολφ Ες και Αδόλφος Χίτλερ σε τρυφερές στιγμές

Η απόρρητη έκθεση των Αμερικάνων κάνει λόγο για τον κρυφό gay έρωτα του Χίτλερ, με τον αιμοδιψή υπαρχηγό του και αρχηγό των SS, Ρούντολφ Ες. Αναφέρει μάλιστα ότι οι δύο άνδρες είχαν και σεξουαλική σχέση τη δεκαετία του '20.

Στην έκθεση αναφέρεται επίσης ότι ο Ρούντολφ Ες ήταν γνωστός στους κρυφό - γκέι κύκλους των Ναζί με το παρατσούκλι "Φροϊλάιν Άννα", καθώς του άρεσε να συχνάζει σε πάρτι ως drag queen, φορώντας γυναικεία ρούχα.  Παρόλα αυτά  εκείνος το έπαιζε αντρίλα και αγριάδα με αποτέλεσμα οι απόκρυφες φαντασιώσεις του να διοχετευτούν στις σφαγές, στα βασανιστήρια και τα πειράματα πάνω σε διάφορες κοινωνικές ομάδες που οι Ναζί φυλάκιζαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. 

Έτσι, μια δεύτερη γελοιογραφία ήρθε να συμπληρώσει την πρώτη.


Η στενή "συνεργασία" του Χίτλερ με τον Ες με ενέπνευσε να δημιουργήσω την γελοιογραφία όπου η ομοφυλοφιλική συνουσία είναι τόσο εκστατική, προκαλώντας εκρήξεις ηδονής που δημιουργούν χάος και όλεθρο ο οποίος ανατροφοδοτεί τις ερωτικές τους διαστροφές. 

Ροζ τρίγωνα πλαισιώνουν αυτή την σουρεαλιστική εικόνα, ως φόρο τιμής στους ομοφυλόφιλους κρατούμενους που εξοντώθηκαν αφού πρώτα τους υποχρέωναν να το φορούν ως σύμβολο όπως αντίστοιχα υποχρέωναν τους Εβραίους να φορούν το κίτρινο αστέρι.

Μετά από όλα αυτά τα αποκαλυπτικά είναι φανερό πως το πραγματικό όνομα του Χίτλερ ήταν Αδέλφω και πως η παραστρατιωτική οργάνωση SS ήταν μερικά ξανθά παλουκάρια που αλληλοπηδιόντουσαν και "γαμούσαν" ότι κινείται (στην κυριολεξία) και το όνομα της προέκυψε από τα αρχικά των λέξεων SexSex που συνεχώς υπήρχε στο μυαλό τους.


Αν θέλεις να βλέπεις τη δουλειά μου πριν ακόμη ανέβει εδώ στο blog, ακολούθησέ με 
 στο Instagram 




tags:Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Χίτλερ, Απόρρητη έκθεση
αποκαλύπτει οτι ο Χίτλερ ήταν bisexual, Απόρρητη έκθεση για την ερωτική ζωή του Χίτλερ, Έκθεση CIA: Ο Χίτλερ ένιωθε ερωτική έλξη για τον Ρούντολοφ Ες, Τα “μυστικά” του Χίτλερ: είχε σαδομαζοχιστικές τάσεις, Απόρρητη έκθεση-ΣΟΚ: Η καταπιεσμένη ερωτική ζωή του Χίτλερ, Ο Χίτλερ "αποκαλύπτεται" 80 χρόνια μετά, CIA: Ο bysexual Χίτλερ, η «Φροϋλάιν Άννα» και ο σαδομαζοχισμός, Αμφιφυλόφιλος (!) ο Χίτλερ σύμφωνα με έκθεση της CIA, Η άγνωστη σεξουαλική ζωή του Χίτλερ, Αδόλφος Χίτλερ, Ρούντολφ Ες, Ναζί, Ναζισμός, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Πάνος Ιατρίδης, γελοιογραφία, γελοιογραφίες, γελοιογράφος, IaTriDis

Post a Comment