Στέφανος Τσιτσιπάς καρικατούρα
stefanos tsitsipas egxrwmh karikatoura
Στέφανος Τσιτσιπάς Καρικατούρα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο 20χρονος Έλληνας τενίστας που βρίσκεται στο νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης.


Ο νεαρός παίκτης της αντισφαίρισης έχει κάνει φανταστικούς αγώνες την προηγούμενη χρονιά και συνεχίζει ακάθεκτος και φέτος, ξεκινώντας με τους αγώνες στο Αυστραλιανό Open.

Χτες το πρωί μέσα στον ύπνο μου άκουσα από το ραδιόφωνο, που είχα αφήσει ανοιχτό, πάλι για τον Τσιτσιπά. Είχε πετύχει άλλη μια νίκη με αντίπαλο τον Μπαζιλασβίλι, νούμερο 20 στην παγκόσμια κατάταξη και προκρίθηκε  στους 16 του τουρνουά και στον επόμενο αγώνα του θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ... 

Ναι αυτόν στη διαφήμιση της Barilla με το συρτάκι. Ναι αυτός που δεν μπορεί να κρατήσει δυο ντομάτες στο ένα χέρι. Γι αυτόν μιλάμε που είναι 3ος στην κατάταξη και έχει υπάρξει και παγκόσμιος πρωταθλητής!

Εγώ τένις γενικά δεν βλέπω. Μου αρέσει όμως αν το πετύχω στην τηλεόραση. Τσιτσιπά εν δράσει δεν έχω δει ακόμη. Αύριο στις 10:00 ώρα Ελλάδας που θα αγωνιστεί με τον Φέντερερ, ελπίζω να το δώ. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. 

Ούτε έχει τύχει ποτέ να παίξω τένις. Άντε το πολύ σε κανένα παιχνίδι στον υπολογιστή και μια φορά στην Θεσσαλονίκη σε έναν φίλο έπαιξα τένις στο Wii. Δεν ξέρω αν το ξέρετε. Είναι μια κονσόλα για βιντεοπαιχνίδια με ένα ματσουκάκι που κρατάς στο χέρι. 
Έπαιξα που λέτε πραγματικό τένις. Στάθηκα μπροστά από την τηλεόραση και έριξα ιδρώτα πραγματικά. Στο τέλος πόνεσε και το χέρι μου. Μαγεία όμως! Τόσο αληθοφανές που μπορούσα να κάνω και φάλτα με την ρακέτα και να ψάχνεται ο εικονικός αντίπαλος μου(!).

Στην πραγματική ζωή το μόνο σχετικό που έχω παίξει είναι ρακέτες στην παραλία. Αλλά πολύ ρακέτα. Ώρες κάτω από τον ήλιο μέχρι να με πιάσουν κράμπες στην γάμπα και να γίνω κατάμαυρος.

Μπορώ όμως πολύ καλά να ζωγραφίσω τενίστες. Γι αυτό και έκανα την καρικατούρα του Στέφανου Τσιτσιπά με νερομπογιές και πενάκια. Ελπίζω να του φέρει γούρι στον πολύ σημαντικό αγώνα που δίνει αύριο απέναντι στον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ.

Καλή επιτυχία εκεί στην μακρινή Αυστραλία!


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram

tags: Τσιτσιπάς εναντίον Φέντερερ την Κυριακή στις 10 το πρωί,Τσιτσιπάς: «Θρύλος του παγκοσμίου τένις ο Φέντερερ»,Όταν ο Φέντερερ ήταν… Τσιτσιπάς,Τσιτσιπάς: Έγραψε Ιστορία και τώρα γράφει φιλοσοφία,Για πρώτη φορά στους «16» του Australian Open o Τσιτσιπάς, Αυστραλιανό όπεν - Τσιτσιπάς: Kαι τώρα ο Φέντερερ, Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους '16' του Australian Open,  ΤΕΝΙΣ: Με Φέντερερ ο Τσιτσιπάς στη Μελβούρνη, Τσιτσιπάς κατά Φέντερερ στις 10:00 την Κυριακή, Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «16, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΝΙΣΤΑΣ που πέρασε στους 16 του Australian Open, καρικατούρα, Πάνος Ιατρίδης, έγχρωμη καρικατούρα, IaTriDis

Post a Comment