Του κώλου τα εννιάμερα (επιστημονικόν)
38 επιστήμονες-καθηγητές ελληνικών και κυπριακών πανεπιστημίων υπογράφουν κείμενο στήριξης υπέρ του Μητροπολίτη Μόρφου, Νεόφυτο ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως η ομοφυλοφιλία προκύπτει όταν η έγκυος μητέρα κανει πρωκτικό σεξ και της αρέσει. 
 
tou kwlou ta enniamera epistimonikon aspromaurh geloiografia
38 κατασκευαστές συνειδήσεων συνιστούν Νεόφυτο. Ασπρόμαυρη γελοιογραφία

Παράλληλα ο Μητροπολίτης  σχολίασε ότι ενώ έχουμε τόσες εκτρώσεις, μαραζώνουμε για τα παιδάκια που σκότωσε ο serial killer  της Κύπρου "Ορέστης"

Αν και μου μυρίζει μαγείρεμα αυτή η λίστα με τις υπογραφές των επιστημόνων, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, εγώ θα υπερασπίζομαι το μήνυμα της ασπρόμαυρης γελοιογραφίας μου.

Ο κώλος είναι ενα μέρος του σώματος του γυναικείου αλλά και του αντρικού που σε μεγάλο ποσοστό δημιουργεί ερεθισμό στο αντίθετο φύλο κάθε φορά. 

Πέραν όμως της βιτρίνας ο κώλος και συγκεκριμένα η κωλοτρυπίδα ή πρωκτός ή σούφρα, επιτελεί ένα σπουδαίο σκοπό, σιχαμερό και βρομερό αλλά, επαναλαμβάνω, σπουδαίο. Χέζει!!! Ότι άχρηστο απομένει από τις τροφές που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να λειτουργεί σωστά πρέπει από κάπου να φύγει. Και αυτή είναι η έξοδος.

Σίγουρα, εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, απολαμβάνεις το χέσιμο σου. Εκτός του ότι ο οργανισμός ανακουφίζεται από τα περιττά, νοιώθεις μια απόλαυση την ώρα που η κουράδα εκτοξεύεται από την οπή. Και αυτό γιατί στον πρωκτό υπάρχουν διάφορες νευρικές απολήξεις οι οποίες δημιουργούν αυτή την αίσθηση ευχαρίστησης.

Και το αντίθετο ισχύει, όσο και αν κοκκινίζεις από ντροπή. Αν δεν σου αρέσει να το κάνεις είτε από άποψη είτε από ηθική, μαγκιά σου. Το σώμα πάντως αντιδρά ευχάριστα, όταν γίνεται με αγάπη και απαλές κινήσεις.

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη μου θύμισαν ενα παλιό αστείο για τους γκέι: "Άντρας δεν είναι αυτός που δεν "τον έχει φάει", αλλά αυτός που "τον έφαγε" και δεν του άρεσε". 

Δεν το εστερνίζομαι βέβαια διότι το φύλο δεν χαρακτηρίζεται από το τι σου αρέσει και τι όχι. 

Από την άλλη, οι γενετικές ανωμαλίες που μπορεί να προκύψουν διορθώνονται με την αλλαγή φύλου για να αισθάνεται το άτομο άνετα με το σώμα του. Και πολύ σωστά νομοθετήθηκε εκ νέου ο προσδιορισμός ταυτότητας του φύλου από τα 15 έτη. Γιατί στα 15 σου χρόνια ξέρεις πολύ καλά πως είναι το σώμα σου και πως αισθάνεσαι με αυτό.

Η έκφραση "παρα φύση" είναι κενού νοήματος. Δεν υποστηρίζει κανείς ούτε προσπαθεί μανιωδώς να κάνει παιδιά από τον κώλο. Αλλά το που και πως ευχαριστιέται κάποιος είναι πέρα για πέρα φυσιολογικό. 

Τα παιδιά γίνονται με τον γνωστό φυσικό τρόπο που όλοι ξέρουμε. Αν τα θες, το δοκιμάζεις. Αν δεν τα θές, υπάρχουν τρόποι να αποφύγεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Προφυλαχτικά, σπιράλ, αντισυλληπτικά...  Στην έσχατη περίπτωση και η έκτρωση. Κυρίως δε όταν η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού.

Η Εκκλησία βέβαια, ή έστω μέρος αυτής, δεν θέλει να ευχαριστιέσαι αλλά να βασανίζεσαι. Χρειάζεται να σου τυχαίνουν ένα σωρό κακα πράγματα γιατί σε δοκιμάζει ο Θεός. Αν πάλι το ευχαριστιέσαι, με όποιον τρόπο, αυτό είναι πειρασμός του Σατανά. Με λίγα λόγια μόνο αν δεις τα ραδίκια του παραδείσου ανάποδα θα ευχαριστηθείς. Και συ και αυτοί.

Θέλει να γεννάμε παιδιά σαν τα κουνέλια, ασχέτως αν είναι ανάγκη, αν μπορούμε να τα μεγαλώσουμε, αν έχουν σοβαρές παθήσεις ή κυρίως αν θέλουμε.

Καταλήγω λοιπόν στο εξής επιστημονικό συμπέρασμα. Η έγκυος που θα κάνει πρωκτικό σεξ, θα το κάνει σίγουρα για να το ευχαριστηθεί. Και ο καθένας να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί εκτός αν αυτό στρέφεται εναντίον του άλλου, όπως στην περίπτωση του "Ορέστη" που και αυτός έκανε ό,τι τον ευχαριστούσε αλλά δυστυχώς  τα θύματα του δεν ένιωσαν καμία ευχαρίστηση...

Τώρα δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος αναγκάζει τους παπάδες να δοκιμάσουν τέτοια "παρα φύση" πράγματα που δεν τους αρέσουν και γι αυτό τόσος ντόρος. Αλήθεια, το ανέκδοτο με τον Κινέζο το ξέρεις;;; Αν δεν το έχεις ακούσει γράψε μου στα σχόλια για να στο στείλω!

Θα μπορούσα να γράψω ακόμα πολλά τέτοια του κώλου. Αφου το κάνουν Μητροπολίτες και επιστήμονες γιατί να μην τον κάνω κι εγώ; Αλλά δεν θα πέσω άλλο στο επίπεδο τους.


Και μιας και το σηκώνει η κατάσταση  προτείνω να διαβάσεις την νουβέλα του Μιχάλη Αλμπάτη με τίτλο: "Ο κώλος της Άννας"





Ασπρόμαυρη γελοιογραφία με αφορμή την είδηση για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου, Νεόφυτο περί ομοφυλοφιλίας τον Αύγουστο του 2019 από τον Πάνο Ιατρίδη



Αν σου άρεσε, μπορείς να δεις ακόμη μια καυστική γελοιογραφία για την Εκκλησία

Post a Comment