Χαμηλό βαρομετρικό για την κυβέρνηση μετά την παραίτηση Καμμένου
xamhlo varometriko gia thn kyvernhsh syrizanel egxrwmh geloiografia apopsi tou notou
Κακοκαιρία Πάνος. Άποψη του Νότου φύλλο 962,15 Ιανουαρίου 2019



Από την αρχή του 2017, αποφασίσθηκε να δίνονται ονόματα σε χαμηλά βαρομετρικά τα οποία αναμένονται να επιφέρουν σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις στη χώρα. 

Ακολουθώντας την πρακτική Ευρωπαϊκών Μετεωρολογικών Υπηρεσιών η ονοματοδοσία αποσκοπεί στο να διευκολύνει την μεταφορά της πληροφορίας στους πολίτες ώστε να λάβουν, στο μέτρο του δυνατού, όλα τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις για την προστασία της ζωής και της περιουσίας τους.

Η αρχή στην Ελλάδα έγινε με την εξαήμερη κακοκαιρία Αριάδνη, 05-11 Ιανουαρίου 2017 και ακολούθησαν ο Βίκτωρ, η Γαλάτεια, ο Δαίδαλος, η Ευρυδίκη, ο Ζήνων, η Ηλέκτρα, ο Θησέας, 
η Ιοκάστη, ο Κρέοντας, η Λητώ, ο Μίνωας, η Νεφέλη, ο Ξενοφών, ο Ορέστης, η Πηνελόπη, ο Ραφαήλ, η Σοφία  και τέλος ο Τηλέμαχος με τα χιόνια του. 

Δεδομένων των εξελίξεων στο θέμα του Σκοπιανομακεδονικού και τους τριγμούς στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Καμμένου, αναμένεται βαρομετρικό χαμηλό στα νότια Βαλκάνια που πιθανόν να προκαλέσει εκλογές νωρίτερα από ότι είχαν προβλέψει τα μερομήνια. 

Η κακοκαιρία αυτή θα ονομαστεί Πάνος και δεν χωράει αμφιβολία επ' αυτού

Στην έγχρωμη γελοιογραφία της εβδομάδας για την κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" δυο πολίτες μαθαίνουν τα νέα για το βαρομετρικό χαμηλό που πλησιάζει επικίνδυνα τη χώρα μας και για το όνομα αυτού.


Έγχρωμη γελοιογραφία για την εφημερίδα "Άποψη του Νότου", στο φύλλο 962 με αφορμή την είδηση για την ονοματοδοσία κάθε μεγάλης κακοκαιρίας. Δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 από τον Πάνο Ιατρίδη 

 
Αν σου άρεσε, δες ακόμη μια γελοιογραφία για την κακοκαιρία
 
 
Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ 
 

Post a Comment