Κούλη, Κούλη στις 7 Ιούλη - Βουλευτικές #εκλογες 2019

Και ναι, επιτέλους ήρθαν εκλογές. Οι δύο κυρίαρχοι μονομάχοι ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη.

koulh koulh stis efta ioulh vouleutikes ekloges 2019 aspromaurh geloiografia
Η κάλπη και οι επιλογές της

Παρόλο που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν αρκετά μπροστά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όλα παίζονται. 

Και για το ποιος θα κερδίσει τελικά, αν θα έχει αυτοδυναμία, πόσα και ποια κόμματα θα μπουν στη Βουλή εν τέλει. Προπαγάνδα μπόλικη και διαφημιστικά σποτ αρκετά. 

Από το σύνθημα "πάρτυ πάρτυ στις 7 του Μάρτη" το έφτασα στο "Κούλη, Κούλη στις 7 Ιούλη και Τσιπρούλη, Τσιπρούλη στις 7 Ιούλη"...!  

Κάποιοι άλλοι βέβαια αντιτείνουν το : "Βρε. δεν πάτε στο διάολο ούλοι;;;" 

Κάποιοι  θα δώσουν την ψήφο τους αλλού. Άλλωστε αυτό επιτάσσει η δημοκρατία.
Κάποιοι θα πάνε παραλία.Το ζήτημα είναι να ψηφίσουμε όλοι. Είναι ανάγκη για τη δημοκρατία μας. 

Είναι ανάγκη να πάρουμε θέση και να μην αρχίζουμε να γκρινιάζουμε από τη Δευτέρα. Ο λαός θα αποφασίσει και θα πρέπει να λουστεί με υπευθυνότητα τις αποφάσεις του. 

Μετά την κάλπη μπορούμε πάρα πολύ ωραία να πάμε να κάνουμε τα μπάνια μας και να πιούμε τους καφέδες μας. 

Ποτά, κανονικά, απαγορεύονται την ημέρα των εκλογών για να μην ανάψουν τα αίματα. 

Εμείς πάλι με το που θα κλείσουν οι κάλπες θα πάμε σε πάρτυ. Ούτε του Κούλη, ούτε του Αλέξη, ούτε του Μάρτη... Θα πάμε στο πάρτυ της βαφτιστήρας μας της Ναταλίας που θα γίνει 6 (χρονών). 

Στις 7 θα πάμε(οχι του Μάρτη),(Ναι, του Ιούλη)(Ναι, σήμερα, στις 7,την ωρα που κλείνουν οι καλπες...). (θα με βόλευε να γινότανε 7 για να κλείσω ωραία αυτό το αρθράκι, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω το παιδί για μικροπολιτικούς σκοπούς)...


 Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram


tags: Εκλογές 2019, Εκλογές 2019: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία, Βουλευτικές εκλογές 2019: Πότε θα ξέρουμε το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα και ποιοι βουλευτές εκλέγονται, Εκλογές 2019: Αυτά είναι τα υποψήφια κόμματα, Εκλογές... τέλος εποχής: Τι θα βγάλουν οι κάλπες για όλα τα κόμματα, Γκάλοπ: Τι πιστεύετε για τις εθνικές εκλογές; γελοιογραφίες, ασπρόμαυρη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα, του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist

Post a Comment