Από τα χωράφια στα Χανιά, κατευθείαν στο γραφείο του προέδρου του Εθνικού Κήπου

ΠΑνελλήνιος  ΣΟσιαλιστικός Κήπος


Έβαλε, λέει, ο Δούκας των Αθηνών διευθύνοντα σύμβουλο του Εθνικού κήπου, τον εγγονό του Αντρέα του μεγάλου.


Δηλαδή, δεν τον έβαλε, λέει, εκείνος, αλλά το αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο. Και αναρωτιέμαι: Δεν προτάθηκε άλλος; Ή αντίθετα ποιος τον πρότεινε; Βέβαια η θέση, λέει, είναι άμισθη. 


Οκ, δεκτό. Αλλά και πάλι, άλλος κατάλληλος δεν βρέθηκε; Κι εγώ θέλω μια τέτοια θέση στο βιογραφικό μου. Γιατί δεν με ενημέρωσε κανείς;;; Έχω κάνει και ένα φεγγάρι γραμματέας τοπικής.

 

Την καρικατούρα του ΠαΣοΚ σκιτσάρησε ο Πάνος Ιατρίδης με αφορμή τα νέα για τον Εθνικό Κήπο
  καρικατούρα ΠΑΣΟΚ


Αφού υποτίθεται πως ο Αντρέας, Γιώργου, Ανδρέα Παπανδρέου  δεν θέλει να έχει επαφές με πολιτικές δραστηριότητες. Αυτός να σκάβει χωράφια θέλει, να μελισσοβελονίζει και να οργανώνει κρουαζιέρες...!

 

Και πως θέλεις βρε Χάρη μου να πατάξεις την οικογενειοκρατία; Αυτό με την γυναίκα του Καίσαρα το έχεις ακούσει; Πρέπει και να φαίνεται βρε αγόρι μου καλό! ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!


Αυτό ισχύει για όλους, ανεξάρτητα κομματικού χρώματος...! Γιατί κάποια πράγματα βγάζουν μάτι και ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά δικαιολογημένης οργής του κόσμου.


Εγώ πάλι δεν άντεξα και σάρκασα  με μια πασοκική  καρικατούρα. Το σκίτσο μου βοήθησε  το ρεύμα του σοσιαλιστικού ρεαλισμού, με τα εργατικά χέρια και τις αξίνες...!

 

Ίσως επειδή με τον ήλιο δεν τα πάμε γενικά καλά, είπαμε να πιάσουμε τον κήπο...



  • Γελοιογραφία  με αφορμή τον διορισμό του εγγονού του Ανδρέα Παπανδρέου ως διευθύνοντα συμβούλου στον Εθνικό Κήπο. Δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2024 από τον Πάνο Ιατρίδη. 

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές πολιτικές καρικατούρες του ΠΑΣΟΚ

Post a Comment