Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Τσιουκάρης από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Αποχώρησε από το MasterChef 3 ο Αλέξανδρος Τσιουκάρης

apoxwrhse o aleksandros tsioukarhs apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Αλέξανδρος Τσιουκάρης  Καρικατούρα MasterChef



Μετά την ήττα της ομάδα του Άλεξ, στην ομαδική δοκιμασία που προηγήθηκε, βρέθηκε προτεινόμενος για αποχώρηση μαζί με την Σπυριδούλα.  

Η αρκετά δύσκολη αναμέτρηση ήρθε νωρίς για δύο πολύ καλούς μάγειρες…για κάποιους ίσως και άδικα, όπως μερικοί πιστεύουν. Σαν σωστοί μονομάχοι   αγωνίστηκαν  και μαγείρεψαν, αντιγράφοντας πιστά ένα μοναδικό πιάτο φτιαγμένο αποκλειστικά για εκείνους από τον καταξιωμένο σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο. 

Το κλαμπ σάντουιτς σαρδέλας, ένα από τα αγαπημένα πιάτα του σεφ ήταν μοιραίο για τον Αλέξανδρο. Πίεση, αγωνία, άγχος και έλλειψη συγκέντρωσης ήταν οι αιτίες που ο Αλέξανδρος Τσιουκάρης δεν κατάφερε να φτιάξει ένα πιάτο που θα τον κρατήσει στον διαγωνισμό. 


Για τον λόγο αυτό, στην καρικατούρα που δημιούργησα με νερομπογιές και πενάκια για τον Αλέξανδρο Τσιουκάρη, πρόσθεσα μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Ένα μαχαίρι, πισώπλατα καρφωμένο όπου απάνω του χαραγμένο γράφει το όνομα της Άλκηστις...!

Αργοπορημένη ανάρτηση αυτή και στο μεταξύ άλλος ένας διαγωνιζόμενος αποχώρησε από το παιχνίδι. Για την ακρίβεια διαγωνιζόμενη. Η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου είναι πλέον εκτός παιχνιδιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε και αυτή καρικατούρα.

Δείτε την ακριβώς στις 21:00 στον Instagram  λογαριασμό μου

μαζί με την έναρξη του αποψινού επεισοδίου του MasterChef,



Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram 


tags:Αλέξανδρος Τσιουκάρης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του, Αλέξανδρος του MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση, Αλέξανδρος Τσιουκάρης - Μάθε όλα τα νέα για Αλέξανδρος Τσιουκάρης, MasterChef: Αποχώρησε και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο, Η φωτογραφία που «καρφώνει» ποιοι φεύγουν από το MasterChef, Master Chef 3: Η Σπυριδούλα "εκτόπισε" τον Αλέξανδρο, Master Chef: To μοιραίο λάθος που έφερε την αποχώρηση, Master Chef: Μεγάλη απογοήτευση για τη μπλε ομάδα, Γιώργος Ορφανός: Η αλήθεια στο MasterChef για την Άλκηστη και τον Αλέξανδρο, Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment