Αποχώρησε ο Γιώργος Ορφανός από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Ο παίκτης από την Κρήτη, Γιώργος Ορφανός,

αποχώρησε από το MasterChef 3

apoxwrhse o giwrgos orfanos apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Γιώργος Ορφανός Καρικατούρα MasterChef


Την περασμένη Τρίτη ένας ακόμη παίκτης του MasterChef αποχώρησε. Ένας από τους τρεις παίκτες από την  Κρήτη που συμμετέχουν στο διαγωνισμό μαγειρικής, ο Γιώργος Ορφανός, μετά από δοκιμασία αποχώρησης με αντιπάλους την Ασημίνα και τον Χαράλαμπο δεν τα κατάφερε και αποχαιρέτησε το παιχνίδι. 

Οι κριτές σχολίασαν ότι ίσως ήταν νωρίς για τον παίκτη από το Ρέθυμνο να φύγει, αλλά οι κανόνες του παιχνιδιού είναι αυτοί.

Πράγματι, ο Γιώργος ήταν ένας καλός μάγειρας και μια προσωπικότητα που δεν δημιουργούσε προβλήματα, συμπαθής και ευχάριστος.

Στην καρικατούρα που δημιούργησα για τον Γιώργο Ορφανό με νερομπογιές και πενάκια έβαλα χαρακτηριστικά που τον αντιπροσωπεύουν. 

Πλήρης κρητική ενδυμασία, με σαρίκι, καφέ κρητικό παντελόνι, μπότες και αντί για μαύρο πουκάμισο έβαλα μαύρο μπλουζάκι.  Κρατάει ένα σουβλάκι που είναι το αγαπημένο του φαγητό και μάλιστα ερωτικό όπως δηλώνει ο ίδιος και πρόσθεσα μια κόκκινη καρδιά την οποία διαπερνάει το σουβλάκι σαν άλλο βέλος.

Όλα τα παραπάνω τα συνδύασα με την ημέρα της Τσικνοπέμπτης ζωγραφίζοντας μια σχάρα πάνω από φωτιές μιας και η φλόγα είναι κάτι που χαρακτηρίζει επίσης τον Γιώργο. Την σύνθεση πλαισιώνουν οι απαραίτητες τσίκνες...!

Σήμερα είναι μέρα αποχώρησης και πάλι για τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef 3

Ποιος άραγε θα αποχωρήσει απόψε;;; Γράψε μου στα σχόλια ποιος νομίζεις οτι θα είναι αυτός ή αυτή.


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram 


tags:Γιώργος Ορφανός: Η αλήθεια στο MasterChef για την Άλκηστη, MasterChef 3: Αποχώρησε ο Κρητικός Γιώργος Ορφανός, Ο Ρεθυμνιώτης Γιώργος Ορφανός στο Master Chef , MasterChef 3: Ασημίνα και Χαράλαμπος έδιωξαν τον Γιώργο, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ MASTERCHEF, MasterChef: Λύγισε η Άλκηστις με την αποχώρηση του Γιώργου, Master Chef: Ο Γιώργος μπερδεύτηκε και αποκάλυψε spoiler, Master Chef: Η απίστευτη ατάκα του Γιώργου για την Άλκηστις, Γιώργος Ορφανός: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, Γιώργος του MasterChef: "Η Άλκηστις είναι ένα θηρίο, Γιώργος Ορφανός: Η αλήθεια στο MasterChef για την Άλκηστη και τον Αλέξανδρο, Ο Κρητικός μάγειρας Γιώργος Ορφανός, που εξέπληξε τους κριτές του Master ChefΑυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε, Masterchef 3: Αποχώρησε ο Γιώργος Ορφανός, Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, Γιώργος Ορφανός, Κρήτη, Ρέθυμνο,  καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv, giorgos orfanos masterchef

Post a Comment