Αποχώρησε ο κύπριος Χαράλαμπος Κοτσώνης από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Ο δεύτερος μάγειρας απο την Κύπρο, ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, αποχώρησε την Τρίτη από το MasterChef 3.  

apoxwrhse o kyprios xaralampos kotswnhs apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Χαράλαμπος Κοτσώνης Καρικατούρα MasterChef


Μετά από την αποχώρηση της Κωνσταντίνας Δημητρίου που έγινε στην αρχή σχετικά του παιχνιδιού, τώρα ήρθε και η ώρα του Χαράλαμπου.

Ο 26χρονος μάγειρας από την Λευκωσία αποκάλυψε οτι είχε δεχτεί λεκτικό και σωματικό μπούλινγκ όταν σπούδαζε σε σχολή μαγειρικής αλλά κατάφερε να την τελειώσει με άριστα.

Η φράση που είπε σε μια δοκιμασία με συνεργάτη τον Παντελή, έγινε τόσο γνωστή ώστε να την σατιρίσουν σε βίντεο από τα παρασκήνια οι ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης.
Ο λόγος για το "εν κουλί τούτο" για το οποίο έγινε χαμός στα  social media.

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης  είναι ένας μάγειρας με φαντασία αλλά και με ικανότητες και γι αυτό άλλωστε έφτασε τόσο μακριά στο παιχνίδι.

Στην δοκιμασία αποχώρησης η Ασημίνα, η Σπυριδούλα, η Ιωάννα και ο Χαράλαμπος, διαγωνίστηκαν με ένα πιάτο αντιγραφής, που  χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τη μαγειρική τους αντίληψη στο έπακρο, προκειμένου να καταλήξουν να βρίσκονται μέσα στην τελική δεκάδα.

Σε αυτή την τελική δεκάδα του διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef δεν υπήρξε χώρος για τον Χαράλαμπο αφού το πιάτο του ήταν το χειρότερο. 

Για τον Χαράλαμπο δημιούργησα μια καρικατούρα  με νερομπογιές και πενάκια στην οποία έβαλα  ένα υλικό κουζίνας που θα ήθελε να ήταν. Τον αστεροειδή γλυκάνισο. Ήρεμος, όμορφος σε εμφάνιση που με την κατάλληλη επεξεργασία δίνει γλυκάδα ή πίκρα.

Μετά τον Χαράλαμπο αποχώρησε η Άλκηστις της οποίας καρικατούρα θα δείτε σύντομα...


 Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram



tags:Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment