Αποχώρησε η Κωνσταντίνα Δημητρίου από το #MasterChefGR Καρικατούρα

 Η Κύπρια παίκτρια, Κωνσταντίνα Δημητρίου,

αποχώρησε από το MasterChef 3

apoxwrhse h kwnstantina dhmhtriou apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Κωνσταντίνα Δημητρίου Καρικατούρα MasterChef

Την Παρασκευή, στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef που προβάλλεται και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Star με κριτές την φοβερή ομάδα των chef Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο , έγινε η τέταρτη αποχώρηση.

Η εύθυμη και χαριτωμένη, πάντα με το χαμόγελο, Κύπρια παίκτρια, Κωνσταντίνα Δημητρίου είδε την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι. 

Μετά από την ομαδική δοκιμασία όπου η ομάδα της έχασε και με μια αλληλουχία καταστάσεων, η Κωνσταντίνα βρέθηκε προτεινόμενη και αγωνίστηκε με δύο, προς το παρόν, καλούς παίκτες: Τον επίσης Κύπριο Χαράλαμπο και τον Ζαχίρ που συγκίνησε τόσο τους κριτές όσο και τον κόσμο, με την ιστορία του στις οντισιόν.

Όταν το MasterChef 3 ξεκίνησε τον Ιανουάριο, σκεπτόμουν αν θα συνεχίσω και φέτος το project MasterChef δημιουργώντας καρικατούρες των παικτών που αποχωρούν. 


Ως φανατικός τηλεθεατής του διαγωνισμού μαγειρικής, άρχισα να παρακολουθώ και τα φετινά επεισόδια ένα ένα από την αρχή. 

Σχεδόν όλα τα πρόσωπα των συμμετεχόντων έχουν ενδιαφέρον, όπως ενδιαφέρον είχαν και πέρυσι. Όταν έφτασε η ώρα της δοκιμασίας αποχώρησης για Κωνσταντίνα, Χαράλαμπο και Ζαχίρ, ο κύβος ερίφθη. 

Όλοι τους είχαν χαρακτηριστικά αλλά και προσωπικότητες για σάτιρα μέσα από τις έγχρωμες καρικατούρες που δημιουργώ.

Η Κωνσταντίνα είχε την τιμητική της για το 2019. Η πρώτη καρικατούρα για παίκτη MasterChef είναι γυναίκα, όπως ήταν και το 2018. 

Τότε η πρώτη καρικατούρα που έκανα ήταν η Νικολέτα Γασπαράτου με την οποία ξεκίνησε το project μου με τις έγχρωμες καρικατούρες και το οποίο παρουσιάστηκε ευρέως από τα ΜΜΕ.


Στην έγχρωμη καρικατούρα που δημιούργησα με νερομπογιές και πενάκια για την Κωνσταντίνα έβαλα στοιχεία από τον διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και από την προσωπική της ζωή. Έδωσα μεγάλη προσοχή στις τσαχπίνικες ξανθές κοτσίδες της, την μαύρη ποδιά που παραδίδει αλλά και τα αθλητικά ρούχα μιας και η ίδια ασχολείται φανατικά με την γυμναστική.


Ποιος νομίζεις ότι θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα φύγει από το MasterChef;;;
Άφησε μου στα σχόλια τα προγνωστικά σου.

Ραντεβού στην επόμενη αποχώρηση. 


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram 


tags:MasterChef 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε, Masterchef 3: Αποχώρησε η Κωνσταντίνα Δημητρίου, Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, Κωνσταντίνα Δημητρίου, Κύπρος, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv.

Post a Comment