Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Dubai

"Να άμμος Κορονοϊέ για να αράξεις την αρίδα σου και να κάνεις πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Άμμος αραβική και όχι Μυκονιάτικη. Η Μύκονοοοος ανήκει στην Ελλάδα και εκεί υπάρχει lockdown  λόγω πανδημίας covid-19. Ενώ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Κορονοϊός είναι free. Μαζί με άλκοχολ φρι."

Αυτά φαίνεται να ειπώθηκαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μεταξύ Ελλήνων φτωχαδακίων και του διάσημου ιού σε γνωστό κέντρο του Ντουμπάι.

 Η γελοιογραφία της ημέρας

prwtohroniatiko revegion sto dubai nammos covid coronoios party ellines kosmikoi efimerida patris
   "Πατρίς" καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου, 5 Ιανουαρίου 2021

Πηγές αναφέρουν ότι έγιναν φιλότιμες προσπάθειες να ξεβλαχέψουν οι αραπάδες κατά την αλλαγή του χρόνου.

Με τιμές αρχηγού κράτους αναμένονται να επιστρέψουν οι "ήρωες" μας οι οποίοι χωρίς να σκεφτούν τον εαυτό τους (αλλά και τους γύρω τους) πρόταξαν τα στήθη τους, τους κώλους τους, αλλά και την μύτη τους και το στόμα τους και σίγουρα τα λεφτά τους ώστε να περάσουμε εμείς "καλά" και αυτοί σίγουρα καλύτερα.

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος λέει όμως μια παροιμία. Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν εννοεί όποιος μένει τελευταίος ...ζωντανός. Και αν γελάει επειδή έχει παραφρονήσει μπροστά στην συνειδητοποίηση του τέλους. Μένει να ερευνηθεί.

Το ντου στο Nammos  δεν ξέρουμε πόσα bye θα φέρει. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες...!

Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τον covid ουδείς


  • Έγχρωμη γελοιογραφία για την εφημερίδα "Πατρίς" του Ηρακλείου με αφορμή το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ στο nammos του Dubai. Δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μια γελοιογραφία για τους συνωστισμούς

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment