Τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Ευρώπης
Τα σύνορα της Ελλάδας καλώς ή κακώς είναι τα σύνορα της Ευρώπης και αυτό είναι μια πραγματικότητα! Όπως πραγματικότητα είναι ότι ο Ερντογάν χρησιμοποιεί ανθρώπους με απάνθρωπο τρόπο για τα πολιτικά του παιχνίδια....
 
 
ta sinora tis elladas einai kai sinora tis evropis egxrwmi geloiografia myxalandri
Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρώπης


Τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Ευρώπης


Τις τελευταίες μέρες στον Έβρο υπάρχει μια κρίση την οποία το κράτος μας, αντιμετωπίζει με επιτυχία και σοβαρότητα.

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να λειτούργησε στα νησιά με κακό και άσχημο τρόπο και αυτό πρέπει να το επισημάνουμε. Άλλο είναι αυτό όμως και άλλο αυτό που γίνεται στα σύνορα στον Έβρο. Είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις και δεν πρέπει να τις συγχέουμε. 
Ο Ερντογάν με το ένα χέρι σκοτώνει κόσμο στην Συρία και με το άλλο μας κουνάει το δάχτυλο οτι φερόμαστε απάνθρωπα στους πρόσφυγες που ο ίδιος αμολάει κατα χιλιάδες για να δημιουργήσει σύγχυση και χάος, αποσκοπώντας ποιος ξέρει σε τι...!

Γιατί όμως ρίχνουμε όλο το ανάθεμα στο Ελληνικό κράτος που απωθεί μια βίαιη και σχεδιασμένη εισβολή, δεν το καταλαβαίνω...;

Δεν είδα κανέναν από τους εγχώριους "ανθρωπιστές" να καταγγέλλει τον Ερντογάν ότι χρησιμοποιεί πρόσφυγες για να επιτύχει τους υποχθόνιους στόχους του...! Αλλά σας φταίει το κράτος που αποτρέπει μια οργανωμένη βίαιη εισβολή. 

Για χαλαρώστε ορισμένοι, γιατί στην εμφυλιακή ατμόσφαιρα που κατηγορείτε ότι μας έχει βάλει η Νέα Δημοκρατία, συμβάλετε το ίδιο και εσείς, ακριβώς με αυτή την στάση σας.

Τα ίδια ιδεοληπτικά πρότυπα που αναπαράγει η τηλεόραση δείχνοντας τα "παιδιά" μας στα σύνορα και τις ντόπιες κυρίες να τους ταΐζουν σαν άλλες γυναίκες τις Πίνδου, τα αντίστοιχα ίδια αναπαράγετε και εσείς που αποκαλείτε φασίστες και ναζήδες όσους δεν βλέπουν με καλό μάτι την κατάσταση στον Έβρο και δεν επιθυμούν να έρθει τόσος μεγάλος όγκος προσφύγων, ξαφνικά, μονομιάς  επειδή τους σπρώχνει με την βία η Τουρκία.
Δυστυχώς, ορισμένους, η υποδειγματική στάση του στρατού και της αστυνομίας στα χερσαία σύνορα με την Τουρκία, σας ενοχλεί και προσπαθείτε να την αποδομήσετε, χρησιμοποιώντας   την άθλια προπαγάνδα του Ερτογάν για τα μικροπολιτικά σας παιχνίδια. 

Και αυτή η στάση είναι εθνικά επικίνδυνη...

 


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram


Επειδή λαμβάνω καθημερινά DM  στο instagram για τα υλικά και εργαλεία που χρησιμοποιώ για τις γελοιογραφίες και τις καρικατούρες μου, τα έχω συγκεντρώσει παρακάτω:

tags: Έβρος: Νέα ένταση με ρίψη δακρυγόνων στις Καστανιές, Έβρος: «Πόλεμος» ξανά στις Καστανιές – Άγρια επεισόδια, οι Τούρκοι ρίχνουν πάλι χημικά, Έβρος: Νύχτα έντασης και άγριων επεισοδίων - Ρίψεις χημικών, Έβρος : Καταιγισμό δακρυγόνων από την τουρκική πλευρά, Εβρος: Νέα επεισόδια από μετανάστες, Εβρος: Οργανωμένη απόπειρα μεταναστών να περάσουν το φράχτη -Χημικά και πέτρες σε Ελληνες αστυνομικούς, Δικηγορικός Σύλλογος Άγκυρας: Πρόσφυγες μεταφέρονται διά της βίας στα σύνορα, Πορεία αλληλεγγύης για πρόσφυγες και μετανάστες στην Αθήνα, Πρόσφυγες μιλούν για τα «παιχνίδια» του Ερντογάν στον Έβρο,Αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου Χαλανδρίου: «Ναζήδες» όσοι υπερασπίζονται τα σύνορα, Προς αλλαγή στάσης ο Ερντογάν: Φεύγουν οι πρόσφυγες από τα σύνορα μετά τη συμφωνία για το Ιντλίμπ, Προσφυγικό: Τα «παιχνίδια» του Ερντογάν, το μήνυμα Μητσοτάκη και οι επαφές στις Βρυξέλλες, Παιχνίδια πολέμου σε Αιγαίο και Έβρο από την Τουρκία – Στα άκρα ο Ερντογάν μετά τα «χαστούκια» από ΕΕ, Μεταναστευτικό: Νέα παιχνίδια Ερντογάν - «Να μην περνούν το Αιγαίο οι μετανάστες γιατί κινδυνεύουν», Αναθεώρηση της συμφωνίας για το προσφυγικό ζήτησε ο Ερντογάν από τη Μέρκελ, Πρόκληση Ερντογάν: Δεν συνομιλώ με Μητσοτάκη, οι Έλληνες σκοτώνουν πρόσφυγες, Σε μια απαράδεκτη δήλωση προχώρησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο οποίος χαρακτήρισε «Ναζήδες» όσους υπερασπίζονται τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο, έγχρωμη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα, του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greekcartoonist, myxalandri

Post a Comment