Ερντογάν: Θα υπερασπιστώ τα ...χωράφια μου

Έχει ..."λόγους" που συμπεριφέρεται έτσι ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

erdogan ua iperaspisto ta horafia mou eghromi geloiografia
Τα χωράφια του Ερντογάν

 Ερντογάν: Θα υπερασπιστώ τα ...χωράφια μου

Κάπως έτσι θα τα είπε στο ΟΗΕ, με επιχειρήματα Ελληνικού τύπου, που μπορεί να τα αποκτήσαμε απο τα 400 χρόνια Τουρκοκρατίας. Που ξέρεις; Μπορεί...

Πάντως επιμένει να διεκδικεί με θράσος τα οικόπεδα της αναγνωρισμένης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου (ΑΟΖ) .

Αλήθεια, δεν ξέρω ποιος τον αφήνει να συμπεριφέρεται έτσι ανεξέλεγκτα...;

Η Κύπρος είναι πλέον ένα Ευρωπαϊκό  κράτος και θα έπρεπε η  υπόλοιπη Ευρώπη να τρίξει τα δόντια στον Σουλτάνο Ταγίπ που νομίζει ότι στα χωράφια τούτα ο παππούς του έβοσκε πρόβατα και από την πολύ την κακαράτζα τώρα βρήκαν οι Κύπριοι πετρέλαια και φυσικά αέρια και τα λογιάζει για δικά του.
 
Η έγχρωμη γελοιογραφία που δημιούργησα για την κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" συνδυάζει πολλά πράγματα.  Η αλαζονεία του Τούρκου προέδρου Ερντογάν και η θρασύτητά του  μου έφεραν στο νου  παλιές ιστορίες που άκουγα μικρός, πως μετά τον πόλεμο στην Ελλάδα κάπως έτσι βρέθηκαν αρκετοί με τεράστιες εκτάσεις χωραφιών και οικοπέδων.

Γιατί τότε το κράτος προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια του μετά τον εμφύλιο και οι διαδικασίες πιστοποίησης γίνονταν ...fast truck, που θα λέγαμε και σήμερα, χωρίς καμία όμως νομιμότητα.

Αυτή, η τότε τακτική, μου φάνηκε πως ταιριάζει γάντι με την στάση του Ερντογάν.
Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram


tags: Ερντογάν: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των Τούρκων αδελφών μας στη Βόρεια Κύπρο, αυστηρός σε ξένα χωράφια ο Ερντογάν: Μιλά για δικαιώματα σε ανατολική Μεσόγειο, Κύπρο, Αιγαίο, Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο Ερντογάν: υπέγραψε με τη Λιβύη, Ερντογάν: Θα συναντηθώ με τον Κυρ. Μητσοτάκη στο Λονδίνο, Ερντογάν: Οι Ελληνοκύπριοι είναι εχθροί της Τουρκίας, Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε Τουρκία: Σταματήστε τις γεωτρήσεις,Ο Ερντογάν παραμένει ο πιο δημοφιλής πολιτικός, έγχρωμη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα, του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist, Άποψη του Νότου, apopsilive

IaTriDis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου