Προεκλογική εκστρατεία είναι το θέμα της γελοιογραφίας του IaTriDis με αφορμή τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία και τις έντονες προκλήσεις στο Αιγαίο.
Προεκλογική εκστρατεία είναι το θέμα της γελοιογραφίας του IaTriDis με αφορμή τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία και τις έντονες προκλήσεις στο Αιγαίο.
 Άποψη του Νότου φύλλο 926 , 24 Απριλίου 2018

Λόγω των εκλογών στην Τουρκία την Κυριακή 24 Ιουνίου, δημοσιεύω εδώ, σήμερα, την γελοιογραφία μου που είχε δημοσιευτεί στην κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" στις 24 Απριλίου. Ζωγραφισμένη με χρώματα γκουάς και πενάκι σχολιάζει την κινητικότητα του Τούρκικου ναυτικού στο Αιγαίο και τις έντονες προκλήσεις παράλληλα με τις προετοιμασίες για τις εκλογές. 

Δυο Έλληνες φαντάροι σε έναν Ελληνικό ακριτικό νησάκι παρατηρούν το πλήθος των Τουρκικων πλοίων που υπάρχουν στην θαλάσσια περιοχή. Ο ένας από αυτούς, τρομάζει γιατί νομίζει πως ξεκίνησε κάποια επίθεση εναντίον της Ελλάδας, ενώ ο άλλος ατάραχος καπνίζοντας ένα τσιγαράκι, τον βεβαιώνει πως απλά ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του Ερντογάν

Ένα λογοπαίγνιο με την λέξη "εκστρατεία" αλλά ταυτόχρονα και μια μεγάλη αλήθεια. Ο Τούρκος Πρόεδρος δημιουργεί όλη αυτή την ένταση στο Αιγαίο για να συσπειρώσει τους Γκρίζους Λύκους αλλά και πλατιές μάζες γύρω του για να αποκομίσει ψήφους. Αναλυτές υποστηρίζουν πως όταν τελειώσουν οι εκλογές, η κατάσταση θα ηρεμίσει. Όμως τα τελευταία νέα δεν είναι πολύ ενθαρυντικά για τον Ταγίπ Ερντογάν και αναμένουμε με αγωνία την ημέρα των εκλογών για να δούμε τις εξελίξεις με την προκλητικότητα των Τούρκων και πόσο παραπέρα θέλουν να τραβήξουν το σκοινί.

Αν θέλεις να βλέπεις τη δουλειά μου πριν ακόμη ανέβει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram 

tags:Εκλογές Τουρκία: Οι απαντήσεις σε πέντε φλέγοντα ερωτήματα, Εκλογές Τουρκία: Ενδεχόμενο για νέες κάλπες εάν… δεν πάρει πλειοψηφία ο Ερντογάν, ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ, Εκλογές στην Τουρκία: Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, Εκλογές στην Τουρκία: Η επόμενη μέρα – Πως επηρεάζεται η Ελλάδα, Εκλογές στην Τουρκία: Χάνει ο Ερντογάν; Τα σενάρια για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία

0 Σχόλια