Αναβάθμιση των F16
IaTriDis Γελοιογραφία για την Κρητική εφημερίδα, "Άποψη του Νότου",με θέμα την αναβάθμιση των F16.
Άποψη του Νότου  24 Οκτωβρίου 2017
 


Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίηση του για το ταξίδι σε Σικάγο και Ουάσινγκτον, δηλώνοντας πως οι βασικοί στόχοι που είχαν τεθεί πριν το ταξίδι εκπληρώθηκαν.
 
Πήραμε μια διαβεβαίωση ότι θα έχουμε την καλύτερη δυνατή, ίσως μία από τις συμφωνίες που η Ελλάδα δεν έχει ξαναπετύχει σε επίπεδο κόστους
 
δήλωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου 2017(ώρα Ελλάδας) ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με τη συμφωνία που έκλεισε με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για την αναβάθμιση των πολεμικών αεροσκαφών F-16, στον απόηχο των αντιδράσεων που προκλήθηκαν στην Ελλάδα αλλά και στις Βρυξέλλες για το κόστος της συμφωνίας.

Το ταξίδι πήγε εξαιρετικά καλά, οι βασικοί στόχοι επιτεύχθηκαν 
 
τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στους Έλληνες δημοσιογράφους και αναφερόμενος τόσο στις συναντήσεις με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, όσο και στις επαφές που είχε με επιχειρηματίες, επενδυτές και οργανώσεις της ομογένειας.



Έγχρωμη γελοιογραφία για την Κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" στο  φύλλο 900 με αφορμή την είδηση για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 
Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές γελοιογραφίες για τον Αλέξη Τσίπρα


Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ 
 Buy Me A Coffee

Post a Comment