Ανόρθωση μέρος Β΄

Η Ανόρθωση νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-1 για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Είναι η πρώτη νίκη κυπριακής ομάδας στο Champions League. Ο αγώνας έγινε στο στάδιο ΓΣΠ και τον παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και 20 χιλιάδες φίλαθλοι.
anorthwsi meros vita aspromauri geloiografia

Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα οι φίλοι της Ανόρθωσης, αλλά και γενικότερα οι κύπριοι φίλαθλοι, πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία.

Με την νίκη της η Ανόρθωση έφθασε τους 4 βαθμούς και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του ομίλου με την Ίντερ.

Η κυπριακή ομάδα ήταν άριστα τοποθετημένη στο γήπεδο και "μπλόκαρε" τον ΠΑΟ , ο οποίος, αν και είχε κατοχή της μπάλας κατά 67%, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.


Ανόρθωση μέρος Β΄


Η Ανόρθωση μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και στο 10 λεπτό προηγήθηκε με 1-0 με αυτογκόλ του Σαριέγκι, ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, μετά από εκτέλεση πλάγιου του Κωνσταντίνου, την έστειλε με κεφαλιά στα δίκτυα της ομάδας του.

Στο 15 ο Σάβιο έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Ντοπρασίνοβιτς με κεφαλιά έκανε το 2-0. Ο Παναθηναικός μείωσε τη διαφορά σε 2-1 με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Λειβακαμπέσι. Ο Σαλπιγγίδης στο 28 ευστόχησε στην εκτέλεση του πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟ είχε υπεροχή, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η Ανόρθωση, που έπαιζε μεθοδικά, κατάφερε να κάνει το 3-1 στο 78 ', όταν, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χάουαρ έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στην εστία του τριφυλλιού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ολλανδός Ερικ Μπράαμχααρ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε ότι την Ημέρα της Κυπριακής Δημοκρατίας η Ανόρθωση χάρισε στην Κύπρο μια σπουδαία και μεγάλη νίκη. "Αύριο όλη η Ευρώπη θα μιλά για την Κύπρο", τόνισε.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Χενκ Τεν Κάτε συνεχάρη τον συνάδελφο του Τιμούρ Κετσπάγια και δήλωσε ότι η Ανόρθωση κέρδισε καθαρά και δίκαια. Ωστόσο, υποστήριξε ότι η Ανόρθωση "δεν θα κερδίσει πόντους στο Μιλάνο". Το λέω αυτό, "γιατί είμαι ρεαλιστής", είπε.

Ο κ. Κάτε ανέφερε ότι το αυτογκόλ ήταν πολύ άσχημο με αποτέλεσμα 4' μετά να δεχθούμε και δεύτερο τέρμα. Εξέφρασε απογοήτευση για την ήττα και είπε ότι έγιναν ατομικά λάθη, που κόστισαν στην ομάδα του. Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι "υπάρχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια και τίποτε δεν κρίθηκε".


Πηγή: naftemporiki.gr



Ασπρόμαυρη γελοιογραφία, με αφορμή την είδηση  για την πρώτη νίκη  Κυπριακής ομάδας, της Ανόρθωσης, στο Champions League, επί του Παναθηναϊκού   τον Οκτώβριο του 2008 από τον Πάνο Ιατρίδη


Αν σου άρεσε αυτή η γελοιογραφία, μπορείς να δεις μια παρόμοια.

Κάνε κλικ εδώ:  Ανόρθωση μέρος Α΄

6 Σχόλια

  1. χαχαχα!!! Ελπίζω να είδες και το μέρος α΄...!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Grrr!

    >:-(

    Πιστεύω ότι είναι φούσκα που θα ξεφουσκώσει.

    Ωραίο καταστροφικό ποδόσφαιρο.

    ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ!

    PS: και για να δεις την ανωτερότητα μου (αν και αντιγαύρος)πως να μη τον παραδεχτώ για εχθές? :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε σου δημιούργησα γωνιά στο μπλόγκ μου. Μόνο δεν μπορώ να βρω το μέγεθος το σωστό ώστε να χωράει το σκίτσο και να φαίνονται τα γράμματα. Αν μπορείς να περάσεις να δεις πως έχει βγει και αν μπορεί να διορθωθεί στείλε μου μέιλ και αν είναι δυνατόν στείλε μου κατ'εθείαν τον κώδικα ώστε να τον περάσω απ'ευθείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου