Την κάνουμε σιγά σιγά...

O κ. Αβραμόπουλος στη δήλωση αποχώρησής του αναφέρει "επέμεινα από την αρχή σε μία αναγκαία προϋπόθεση: να ανοιχτεί το Κόμμα προς την κοινωνική του βάση, πέραν δηλαδή των οργανωμένων μελών, να άνοιγε η πόρτα για τους φίλους και τους οπαδούς μας, που θα ήσαν οι εγγυητές της ενότητάς μας και οι πρωταγωνιστές της ανανέωσής μας και κατέβαλα κάθε προσπάθεια να πείσω τους συνυποψηφίους μου και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής", και συνεχίζει: 
tin kanoume siga siga eghrwmi geloiografia avramopoulos

"Με την τροπή που παίρνουν, ακόμα και σήμερα τα πράγματα, μετά την προχθεσινή Συνεδρίαση, θεωρώ, ότι πρέπει να ολοκληρώσω το βήμα που έκανα στην Κεντρική Επιτροπή, παίρνοντας αποφάσεις, που υπαγορεύει η συνείδηση και οι αρχές μου με γνώμονα τη διαφύλαξη της ενότητας του Κόμματος και την εξασφάλιση της υπέρβασης της κρίσης του. 

Δεν επιθυμώ να είμαι μέρος αυτής της κρίσης. 

Αρνούμαι να γίνω μέρος αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης. 

Επιθυμώ να είμαι συντελεστής παραγωγής μιας νέας πολιτικής, με όρους, που θα προετοιμάζουν το μέλλον, χωρίς να αναπαράγουν το παρελθόν και τους διχασμούς του. Για το λόγο αυτό, αποσύρω τη υποψηφιότητά μου για την Προεδρία του Κόμματος". 

Καταλήγοντας, ο πρώην υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ σημειώνει ότι η περαιτέρω συμβολή του θα είναι συμβολή αρχών και ιδεών, μακριά από σκέψεις και υστεροβουλία. 

"Παραμένω σταθερά στην πρώτη γραμμή της συλλογικής μας προσπάθειας". 


Πηγή: skai.gr


Έγχρωμη γελοιογραφία με αφορμή την είδηση της απόσυρσης της υποψηφιότητας του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατία τον Νοέμβριο του 2009 από τον Πάνο ΙατρίδηΑν σου άρεσε, μπορείς να δεις μια ασπρόμαυρη γελοιογραφία για εσωκομματικές εκλογές εδώ: "Προληπτικός"

2 Σχόλια

  1. του πάει η στολή!Αλλά σαν το Ζορό δεν είναι!!!χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε και βέβαια είνα καλύτερη αυτή του Ζορό, αλλά αυτός που την φοράει είναι αστα να πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου