Απονομή βραβείων στην μπλογκογειτονιά
Δεν συνηθίζω να γράφω αλλά να γελοιογραφώ! Στην προκειμένη περίπτωση επιβάλλεται όμως.
Από την εμφάνιση αυτού του blog δεν έτυχε να μου δώσει κανείς κανένα απο τα γνωστά βραβεία που κυκλοφορούν μεταξύ των φίλων bloggers. Αναρωτιόμουν όταν πρωτοείδα αυτή την όμορφη ιδέα αν κάποιος θα σκεφτεί πως και το δικό μου blog αξίζει κάτι τέτοιο. Και να που συνέβη τελικά!!! Το κορίτσι της blogoπαρέας μου, που πράττει ανάλογα, μου χάρισε ένα τέτοιο βραβείο και την ευχαριστώ πολύ. Όχι μόνο γι αυτό, αλλά και γιατί πολλές επισκέψεις προέρχονται απο το δικό της ιστολόγιο όπως και πάρα πολλοί νέοι αναγνώστες που παρακολουθούν το δικό μου. Από την άλλη, περίμενα και εγώ μια τέτοια ευκαιρία για να μπορέσω να δώσω ένα βραβείο σε κάποια blogs που παρακολουθώ και τα βρίσκω ενδιαφέροντα.
Πρώτα από όλα στον φίλο και συνάδελφο ANKYR του οποίου τα σκίτσα είναι όλα εξαιρετικά.
Συνεχίζω με έναν ακόμη συνάδελφο, τον Κουρσό , που και τα δικά του σκίτσα τα βρίσκω καταπληκτικά και κλείνω με ένα blog του συναφιού μου: Την FECO HELLENIC GROUP, που έχει συμπεριλάβει αρκετούς γελοιογράφους, παρουσιάζοντας ένα δείγμα της δουλειάς τους και τις δραστηριότητες του συλλόγου.
Και μετά τις ...τέχνες περνώ στα γράμματα! Το βραβείο θα το δώσω στον δείμο του πολίτη που δυστυχώς δεν τον πολυδιαβάζω αλλά μου αρέσει λόγω της ενασχόλησης του με τα κοινά και γιατι παρουσίαζει την δουλειά μου και τον ευχαριστώ πολύ. Η ΖΩΗ ΔΙΧΩΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑ είναι ένα πολύ ωραίο διαδικτυακό βιβλίο εν εξελίξει, και μέχρι τα επόμενα κεφάλαια εγώ θα δώσω το βραβείο.
Για το τέλος άφησα ένα blog το οποίο το βρίσκω εξαιρετικό στο στήσιμο (μοιάζει πάρα πολύ με ιστοσελίδα), συνεχώς ενημερωμένο, παρόλο που το περιεχόμενο του δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Στο natural cosmetics θα δώσω το βραβείο γιατί η ομορφιά αρχίζει από Ο! Και γιατί τη Σουηδία, πως να το κάνουμε, την αγαπάμε! Αυτός ο ΓΑΠ μας έχει τρελάνει!!!! χαχαχαχα

6 Σχόλια

  1. Kalispera kai kalos sas vrika!! Polu omorfo kai loxotexniko blog ke. Iatridi!!! Ta sevi mou!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποία τιμή. Πράγματι αξίζεις το βραβείο της δημιουργικότητας. Μέσα από την πολιτική οξύτητα και τη δημιυοργικότητά σου καταφέρνεις να μας κάνεις να γελάμε με τα χάλια που μας περιβάλουν τόσο συχνά. Σ' ευχαριστώ για τη βράβευση. Ευχαριστώ το Θεό, τη μαμά μου, το μπαμπά μου, τη γυναίκα μου, την κόρη, Αρτέμιδα, τη γιαγιά μου που χάθηκε πριν από... χρόνια, τον κουμπάρο μου (που ακόμα δεν παντρεύτηκε τη κουμπάρα που μας στεφάνωσε)..... τον... την...

    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Δέσποινα: Εγώ σε ευχαριστώ βρέ, για όλα!

    @marianefeli: Χαίρομαι που σου αρέσει το blog μου! Σε γνωρίζω αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να σε διαβάσω,υπόσχομαι όμως να το πράξω! Καλή σου μέρα!

    @Ο δείμος του πολίτη:Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και που σου αρέσει τόσο πολύ η δουλειά μου! Να είσαι καλά και να συνεχίσεις δυναμικά ότι κάνεις!Όσο μπορώ θα σε παρακολουθώ! (Αχ, αυτά τα όσκαρ, έχουν κάνει μεγάλη ζημιά, χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ μου φίλε Πάνο
    Σ'ευχαριστώ , έστω και μετά από τόσο καιρό , ξέρεις τον λόγο , για το δώρο σου !
    ΌΛα καλά τώρα επιστρέφω σιγά - σιγά !...
    Να'σαι πάντα καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρω...! Να είσαι πάντα γερός και δυνατός και περιμένω νέα σκίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου