Ο προεκλογικός ...Αγών μου
Ανάμειξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα εναντίον της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει το κόμμα σε ανακοίνωσή του μετά την προσαγωγή στην Ασφάλεια της κόρης του γγ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και ενός υποψηφίου βουλευτή του κόμματος.

Οι προσαγωγές έγιναν μετά την επέμβαση της αστυνομίας σε επεισόδια στην περιοχή του Ταύρου, για να διερευνηθεί πιθανή συμμετοχή τους στις επιθέσεις κατά των αλλοδαπών.

Συνολικά προσήχθησαν έξι άτομα, αλλά δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους και αφέθησαν ελεύθεροι.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση.

» Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό.

» Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμειξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμειξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής.»

2 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου