Σάββας Ληχανίδης #MasterChefGR
Σάββας Ληχανίδης Καρικατούρα του IaTriDis για τον παίκτη του MasterChef που αποχώρησε.

Ευτυχώς μεσολάβησε Σαββατοκύριακο και πήρα μια ανάσα! Σήμερα, λίγο πριν ξεκινήσει το αποψινό MasterChef, σας παρουσιάζω την καρικακτούρα του τελευταίου παίκτη που αποχώρησε την Παρασκευή. ο Σάββας Ληχανίδης, ζωγραφισμένος με χρώματα γκουάς και πενάκι, παρουσιάζεται με το γνωστό cool ύφος και το χαρακτηριστικό κομμένο φρύδι. Ο Σάββας κατάφερε να φτάσει μέχρι τους 4 καλύτερους του διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef. Αντιμετώπισε τον Χρήστο, τον Αργύρη και τον Τιμολέοντα οι οποίοι αποδείχθηκαν "θηρία" καταφέρνοντας να διώξουν και αυτόν.
Ο Σάββας Ληχανίδης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο MasterChef όχι μόνο με τις μαγειρικές του ικανότητες που τον οδήγησαν στους 4 φιναλίστ, αλλά και με το χαρακτήρα του. Το τελευταίο επεσήμαναν και οι τρεις κριτές όταν ανακοίνωσαν την αποχώρηση του. «Νομίζω ότι για τον Σάββα είναι το λιγότερο τα πιάτα. Το ήθος του Σάββα είναι αυτό που έχει στιγματίσει περισσότερο από τα πιάτα του το φετινό MasterChef» ανέφερε συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο ίδιος ο Σάββας δήλωσε ικανοποιημένος από όσα έζησε και έμαθε μέσα στο MasterChef, αλλά και από αυτά που άκουσε από τους κριτές. Μελανές σελίδες στην πορεία του Σάββα Ληχανίδη στο παιχνίδι, ήταν ο έντονος τσακωμός που είχε με τον Τιμολέοντα μέσα στο σπίτι και η έντονα παράξενη αντίδραση του όσον αφορά την οικειοθελή αποχώρηση της Μάγκυ Ταμπακάκη αλλά και την ακόμα πιο έντονη αντίδραση του όταν αυτή επέστρεψε στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, πράγματι ο Σάββας ήταν έναν πολύ καλός παίκτης σε όλα τα επίπεδα. Δυνατός μάγειρας, καλός χαρακτήρας, βοηθούσε τους συμπαίκτες του και γενικά ήταν μια δυναμική προσωπικότητα. Σε λίγη ώρα θα έχουμε μία ακόμη αποχώρηση η οποία θα μας φέρει μπροστά στην τελική αναμέτρηση των δύο καλύτερων! Ποιός θα φύγει σήμερα;;; Περιμένω την γνώμη σας στα σχόλια!


 Αν θέλεις να βλέπεις τη δουλειά μου πριν ακόμη ανέβει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram 

 Δείτε περισσότερες καρικατούρες:

Γιώργος Φασιλής #MasterChefGR

Δημήτρης Τσίκιλης #MasterChefGR

tags: Σάββας Ληχανίδης, Ληχανίδης MasterChef, διαγωνισμός μαγειρικής, αποχώρησε ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σάββας Ληχανίδης αποχώρησε από το MasterChef, MasterChef Greece, τέλος ο Σάββας Ληχανίδης, Σάββας Ληχανίδης – MasterChef Greece - Star.gr, Σάββας Ληχανίδης: Έμαθα τι πρόβλημα είχε το παιδί της Μάγκυ

Post a Comment