#YouTube
YouTube είναι το θέμα της γελοιογραφίας του IaTriDis με αφορμή την αιματήρη επίθεση ακτιβίστριας στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια.

Το διάβασα χτες αργά. Μπήκε μια ακτιβίστρια, με καταγωγή από το Ιράν, στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια και πυροβολούσε ασυστόλως με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρεις, να σκοτώσει έναν και στην συνέχεια η ίδια να αυτοκτονήσει. Ο καυτός ήλιος, η οπλοχρησία, η καταγωγή της δράστριας, ο καμμένος εγκέφαλος ή κάτι άλλο ή όλα αυτά μαζί όπλισαν το χέρι της. Ποιός ξέρει;;; Αυτό πάντως που όσοι θέλουν να αυτοκτονήσουν θέλουν πρώτα να πάρουν μερικούς ακόμη μαζί τους ομολογώ πως δεν το καταλαβαίνω. Θες να την κάνεις για τις ουράνιες πεδιάδες που λέγανε οι ινδιάνοι ή για τον παράδεισο που πιστεύουμε εμείς οι πιο σοβαροί χριστιανοί ή τέλος πάντων για την κόλαση; Κάντο μόνο σου ρε φίλε. Τι ψυχανωμαλία είναι αυτή να σκοτώνεις μερικούς ακόμη πριν χαιρετίσεις τον μάταιο τούτο κόσμο. Παρέα για τον δρόμο θέλεις; Δεν το καταλαβαίνω αυτό...!
Είχε λέει κανάλι στην εν λόγω πλατφόρμα και υποστήριζε πως της διέγραφε ακόλουθους. Μπορεί αρκετός κόσμος τώρα τελευταία να κάνει δουλειά μέσα από τις διάφορες υπηρεσίες του ίντερνετ αλλά να χαλαρώσουμε και λίγο. Η κάθε εταιρεία που σου δίνει απλόχερα δωρεάν υπηρεσίες για να εκφράσεις τις ιδέες σου ή να προβάλεις την δουλειά σου ή τα ταλέντα σου, είναι πάνω απ' όλα επιχείρηση. Και αυτό κανείς πρέπει να το αντιληφθεί καλά πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με κάποια από αυτές. Σύμφωνα με τα πλάνα της για περισσότερο κέρδος, ναι κέρδος, δεν κατάλαβα γιατι μας πειράζει;;; Και μεις για κέρδος δεν ασχολούμαστε μ'αυτά; Για περισσότερο κέρδος λοιπόν, μπορεί η κάθε τέτοια εταιρεία να αλλάξει τις πολιτικές τις, τον τρόπο διαχείρησης και ό,τι άλλο γουστάρει. Σε ενημερώνει και απο κει και πέρα πορεύεσαι με τις επιλογές που θα κάνεις. Η εποχή της παγκόσμιας κρίσης ένα πράγμα μας διδάσκει: Πως τίποτα δεν είναι σταθερό και μόνιμο. Και χρειάζεται να μάθουμε από αυτό το δίδαγμα. Οι εποχές αλλάζουν με τα θετικά και τα αρνητικά τους και καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι. Σε ό,τι και να κάνεις πλέον, είτε στο ίντερνετ είτε εκτός, χρειάζεται καθαρό μυαλό, μεθοδικότητα, στόχευση και ευελιξία. Η Nasim είχε έναν αχταρμά στο κεφάλι της και στο κανάλι της. Λίγο ακτιβίστρια, λίγο βίγκαν, λίγο μπολτιμπιλντερού, λίγο χορό, λίγο βυζί... Αυτός ο αχταρμάς μας έχει φάει και πάμε κατα διαόλου. Ή στον άλλο κόσμο, άνευ χαρακτηρισμού, πάνε ορισμένοι χωρίς να το επιδιώκουν κιόλας...!

Δείτε περισσότερες γελοιογραφίες:

Mad ...cowboy

Ιβάν ο γνωστός

Post a Comment