Απίστευτο: Αλκοτέστ στον Πάνο Καμμένο
apisteuto alkotest ston pano kammeno egxrwmh geloiografia apopsi tou notou

Το γεγονός της εβδομάδας που πέρασε, ήταν αναμφισβήτητα η παραίτηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών.


Ακολούθησαν πολλά και διάφορα την παραίτηση  Καμμένου. Η ώρα της παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αλλά και η  ομιλία του στην Βουλή λίγο πριν την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την παραίτηση του και όλα τα διαδικαστικά, πήγε σε ταβέρνα και έφαγε τον άμπακο. Ήπιε όμως και πολύ, για να πάνε κάτω τα φαρμάκια μετά την τόσο δύσκολη απόφαση να αποχωριστεί την καρέκλα του μετά από τέσσερα σχεδόν χρόνια. 

Στην Βουλή, όταν κατάφερε να φτάσει την άλλη μέρα και να ανέβει στο βήμα τρεκλίζοντας, άρχισε να μιλάει για κάτι κότερα με την Βούλτεψη, για κάτι κέρατα που Όταν θα μάθει ο κερατάς την τέχνη του κεράτου, μέλι και γάλα γίνεται με τη νοικοκυρά του" και κάτι άλλα τέτοια ακατάληπτα, προφανώς πληγωμένος από τον Τσίπρα, την μεγάλη του αγάπη, που τον πρόδωσε λέγοντας του ψέμματα τόσο καιρό...

Σε αυτό το σημείο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου κάτι ψέλλισε για κατανάλωση αλκοόλ από τον Πάνο Καμμένο και μήπως πρέπει να του γίνει αλκοτέστ. Ο Καμμένος θίχτηκε σφόδρα αφού ο ίδιος δεν έχει εκστομίσει ποτέ του ύβρεις, σεξιστικά σχόλια ή άλλα σεξουαλικά υπονοούμενα.

Επειδή όμως η χώρα μας είναι ένα κράτος δικαίου, όταν ο Πάνος Καμμένος αποχώρησε από την Βουλή, αργά το βράδυ, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε τελικά η κυβέρνηση, ένας τροχονόμος από την φρουρά της Βουλής, τον σταμάτησε για να του κάνει αλκοτέστ. Και όχι μόνο του ζήτησε να φυσήξει στο γνωστό μηχάνημα αλλά τον ρώτησε και πολύ ευγενικά αν μπορεί να ....ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ(!)

Αποκλειστική εικόνα γι αυτό το γεγονός έχουμε μόνο από την έγχρωμη γελοιογραφία του IaTriDis, για την κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" και το apopsilive.



Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram

apisteuto alkotest ston pano kammeno egxrwmh geloiografia apopsi tou notou
apopsilive.gr
Άποψη του Νότου φύλλο 963, 
22 Ιανουαρίου 2019

tags: Αλκοτέστ στον Καμμένο, Βουλή: Ο Καράογλου ζήτησε... αλκοτέστ για τον Καμμένο, Κακός χαμός» με Καμμένο στη Βουλή: To κέρατο, το κότερο και το... αλκοτέστ, Να του κάνετε αλκοτέστ» φώναξε ο Καράογλου για Καμμένο, "Να γίνει αλκοτέστ στον Καμμένο", «Έκλαψε» το twitter με Καμμένο και αλκοτέστ!, Χαμός στη Βουλή με τον Καμμένο, Ήθελαν να κάνουν ...αλκοτέστ στον Καμμένο μέσα στην Βουλή, γελοιογραφία, γελοιογραφίες, έγχρωμη γελοιογραφία, Πάνος Ιατρίδης, του Πάνου Ιατρίδη , σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, με το πενάκι του σκιτσογράφου, Άποψη του Νότου, IaTriDis, apopsilive

Post a Comment