Ο Ευάγγελος Αντώναρος έγινε ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Το νέο μεταγραφικό του απόκτημα από την ΝΔ παρουσίασε πρόσφατα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

Θα διακόψω την κανονική ροή του Πασχαλινού προγράμματος για μια έκτακτη είδηση. Θα το έμαθες φαντάζομαι ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος θα είναι  υποψήφιος βουλευτής με τον ...ΣΥ.ΡΙΖ.Α.!!!


Ναι καλέ, αυτός! Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην δεύτερη τετραετία του Κώστα Καραμανλή. Πριν ήταν αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά όταν παραιτήθηκε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος για να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην υπόθεση Βατοπεδίου, ο Ευάγγελος Αντώναρος αναβαθμίστηκε.  

 

Για ένα χρόνο περίπου. Από τον Οκτώβριο του 2008 μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 όπου διενεργήθηκαν εκλογές, τις οποίες κέρδισε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου.

 

Ο Πάνος Ιατρίδης σχολιάζει με το πενάκι του την μεταγραφή Αντώναρου στον Σύριζα

 

 Ίσως να θυμάσαι πως η απάντηση του σε όλα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων ήταν η μόνιμη "επωδός": 

 

Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ
 

από όταν ακόμη ήταν αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Εγώ πάντως το θυμήθηκα και ξέθαψα από το βαθύ αρχείο μου ένα ντοκουμέντο του 2006. Τότε που χρησιμοποίησα την γνωστή πίτα των δημοσκοπήσεων με την γνωστή απάντηση που αφορά τους αναποφάσιστους: "Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ" για να σχολιάσω την στάση σου.


Με αφορμή την τωρινή συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έκανα μια μικρή προσθήκη στο υπάρχον σκίτσο και απογειώθηκε.



Δες παρακάτω το πρωτότυπο σκίτσο όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα astrosnews.gr τον Οκτώβριο του 2006




  • Γελοιογραφία με αφορμή την μεταγραφή Αντώναρου στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2006 και τροποποιήθηκε τον Απρίλιο του 2023 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

Αν σου αρέσει, δες  ακόμη μια  γελοιογραφία με Ευάγγελο Αντώναρο


Post a Comment