Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο
Έχεις ακούσει πολλές φορές τη φράση "θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο"; Τη λένε με στόμφο, με φρύδι σηκωμένο, με αλλαζονεια. 

Τη λένε σε κάθε τραγωδία, σκάνδαλο, θάψιμο (κυριολεκτικό ή επικοινωνιακό). Μόνο που..., ας είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει καν μαχαίρι!

Και ξαφνικά... θαύμα!
Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας, το μαχαίρι όχι μόνο έφτασε στο ...κόκκαλο, αλλά μαζί με αυτό καταργήθηκε όλο το τμήμα.

Ο εικαστικός Πάνος Ιατρίδης σχολιάζει την επικαιρότητα με το σκίτσο της ημέρας

Αυτό κι αν είναι ταχύτητα.
Πριν προλάβεις να πεις «γιατί;», το φως έσβησε, η ταμπέλα κατέβηκε και το προσωπικό πήρε δρόμο.
Νοικοκυρεμένα πράγματα.

Πονάει υπηρεσία; Κόβει υπηρεσία! Θυμάσαι παλιά που λέγαμε: "θα δείξει η νεκροψία"; Ε,πάει και αυτή! Καταργήθηκε! Όλα θα τα θάψουν, όλα θα τα κάνουν γαργάρα!!! 

Κι ενώ για τις υποκλοπές, τα Τέμπη και το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ έχουμε βαλτώσει αγρίως, στην Πάτρα είδαμε επιτέλους δράση!

Και για να γίνει ακόμη πιο πιστευτό το αφήγημα της “δικαιοσύνης που δεν χαρίζεται”, τσουπ!
Τι timing κι αυτό…
Συλλαμβάνεται και η Ειρήνη Μουρτζούκου!

Λες και το κουδούνι του αυτόφωρου χτύπησε συντονισμένα με το δελτίο των 8.

Και τι λέει ο κόσμος; Ότι η σύλληψή της ήρθε... την κατάλληλη στιγμή για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, που βρομάει σαν σάπιο πρόβατο  στον καύσωνα!

Αν και η δική μου άποψη περί αυτού είναι πως αν μια κυβέρνηση  χρησιμοποιεί τέτοιου είδους αντιπερισπασμούς για να αλλάξει η ατζέντα και να ξεχάσουμε τα σκάνδαλα επειδή έχει καταλάβει ότι αυτό πιστεύουμε, συγνώμη αλλά είμαστε πολύ χάπατα!

Και είμαστε βέβαια και απροστάτευτοι γιατί αντιπολίτευση δεν υπάρχει! Έχει πάει από καιρό διακοπές!



  • Σκίτσο με αφορμή την κατάργηση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πάτρας. Δημιουργήθηκε τον Ιούλιο  του 2025 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

Αν σου αρέσει, δες μερικά ακόμη σκίτσα για τη Νέα Δημοκρατία 

Post a Comment