Ταγίπ Καμμένος
Ταγίπ Καμμένος είναι το θέμα της γελοιογραφίας του IaTriDis με αφορμή την στολή παραλλαγής που φοράει ο Ταγίπ Ερντογάν μιμούμενος τον Πάνο Καμμένο.
 

Ταγίπ Καμμένος

Ο αγαπημένος μας υπουργός, αυτός, της Εθνικής Αμύνης το παιδί, ο Πάνος Καμμένος, τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Όχι επειδή η Τουρκία ανεβάζει την ένταση των προκλήσεων τις, ούτε γιατί συνεχίζει να κρατά χωρίς λόγο τους δυο στρατιωτικούς μας στη φυλακή
 
Ο υπουργός της Εθνικής μας Άμυνας έχει συγχυστεί γιατί ο Ταγίπ Ερντογάν τον αντιγράφει. Εμφανίζεται συνεχώς τον τελευταίο καιρό με στολή παραλλαγής και το χειρότερο είναι πως μάλλον την έχει βουτήξει από την γκαρντα-ρόμπα (την ξεκούμπωτη) του Πανούλη μας. 
 
Άγνωστο πως, η συγκεκριμένη στολή λείπει από την ειδική ντουλάπα που ο υπουργός φυλάει μόνο τις αγαπημένες του στολές. Αυτές του πιλότου, του καταδρομέα, του βατραχανθρώπου,του ναύτου,της κολομπίνας και αυτή της τσαχπίνας που κάθεται στα τέσσερα.  
 
Ίσως την βούτηξε ο κουμπάρος Ταγίπ, όταν ο έτερος εταίρος τον είχε καλέσει στας Αθήνας. Πρόσφατα ο Καμμένος αντελήφθην την απουσία της και έχει βάλει δεμένους και λύτους(ζυγούς) να βρουν μιαν άκρη. Στην ασπρόμαυρη γελοιογραφία μου, δίνω λύση στο πρόβλημα του. 
 
Το μόνο που έχει να κάνει ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι να πάρει τηλέφωνο τον Αλέξη. Ξέρετε ποιον Αλέξη, μη μου κάνετε τους ανήξερους. Το αφεντικό ντε, την Πρωθυπουργάρα μας. Γιατί το ξεκαθαρίσαμε κιόλας, εμείς δεν έχουμε Σουλτάνο όπως κάποιοι κάποιοι, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. 
 
Ναι, που λέτε, θα τον πάρει τηλέφωνο και εκείνος θα του πει πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί για την στρατιωτική του παραλλαγή. Θα την πάρουμε πίσω δίνοντας τους 8! Τώρα που το σκέπτομαι, μπορούμε να εκβιάσουμε την Τουρκία να μας δώσει την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά ή την Μικρά Ασία ή και γιατί όχι και όλα μαζί ,σε αντάλαγμα με τους 8!!! 
 
Αλλά που μυαλό. Δεν θα μάθουμε από ...διαπραγματεύσεις ποτέ. Και ας τις κάνουμε επί 17 ώρες ασταμάτητα. Εν κατακλείδι οι 8 θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν δια πάσαν νόσον αλλά, κυρίως, δια πάσαν μαλακίαν είτε του Σουλτάνου είτε του ...χανουμακίου τούτου προς βρώσιν σανού αμφοτέρων των λαών μας. Και η ατελείωτη πορεία προς τον Γολγοθά συνεχίζεται.

Δείτε περισσότερες γελοιογραφίες:

Δωράκι 

Επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα

Post a Comment