IaTriDis

8 Σχόλια

  1. Ακούω στοιχήματα! Ποιος θα επιβιώσει?? :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις λεφτά για στοιχήματα??? Είσαι τυχερός άνθρωπος!!!χεχε
    Δεδομένου ότι για την Ευρώπη δεν τίθεται θέμα επιβίωσης παρά μόνο για την Ελλάδα, με βαριές κακώσεις μεν θα επιβιώσει στα σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγά μην επιβιώσει!στην εντατική θα τη βγάλει,σε κώμα κανα εξάμηνο και μετά θα μας αφήσει χρόνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά" λέει ο ποιητής. Από μόνη της όμως δεν θα καταφέρει τίποτα αν δεν βοηθήσουμε λίγο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυβερνητικός βουλευτής που συνομιλεί τακτικά με το οικονομικό επιτελείο, μου εξέφραζε σε πηγαδάκι προ εβδομάδος την αισιοδοξία του. Όταν βεβαιώθηκα ότι δεν είχε πιεί, άρχισα να αναρωτιέμαι γενικώτερα για τη διαύγεια του ανδρός. Κοίταξε να δεις. Θα τα καταφέρουμε όντως. Το θέμα είναι τι θα πάθουμε εν τω μεταξύ. Μια χαρά τα ρύθμισε ο Ραφηνοσερραίος πολιτικός που είχε αδυναμία στα σουβλάκια και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Έφυγε πάνω στην ώρα. Αφού είχε προσκρούσει το πλοίο στον ύφαλο -το κατάλαβε όταν ανέβηκε από το εστιατόριο στη γέφυρα πασαλειμμένος με τζατζίκια- το παράτησε πρώτος πρώτος και βγήκε στην αχτή για ηλιοθεραπεία. Και τώρα κάθεται και καγχάζει από τα ορεινά της βουλής που βλέπει τον Παπανδρέου να τρέχει καταϊδρωμένος σε όλη την Ευρώπη να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Αλλά έτσι δεν ήταν πάντα; Μια ζωή ο Καραμανλής καθόταν (μία φορά προσπάθησε να τρέξει στο ποδόσφαιρο και τσακίστηκε!) και ο Παπανδρέου έτρεχε. Αποδεικνύεται και από τη φυσική τους κατάσταση... Αρκετά φλυάρησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ πετυχημένο !
    Ευχαριστώ και για το promoting δεν το είχα προσέξει. xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pros to blog sas

    tha mas voithouses poli an mas evazes sti lista ton istologion sou eimaste ena i malon to mono dimokratiko blog opou akougonte oles oi apopseis..emeis se exoume idi ...efxomaste kai elpizoume kai sti diki sou stiriksi se afti tin prospathia gia tin anadiksi tis dimokratias gia aftous pou mporoun na anteksoun to varos tis

    www.ksipnistere.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου