Η ...Βραζιλία προετοιμάζεται
i vrazilia proetoimazetai podosfairo football mundial ksilodarmos iatridis geloiografia
 
Από θλιβερά επεισόδια σημαδεύτηκε η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά την κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ και έξι μήνες πριν η χώρα φιλοξενήσει την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. 
 
Ο αγώνας ανάμεσα στην Βάσκο ντα Γκάμα και την Ατλέτικο Παραναένσε διεκόπη για μία ώρα, καθώς σημειώθηκαν μεγάλης έκτασης συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο ακόμα και για έναν νεκρό οπαδό, χωρίς ωστόσο η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί. 
 
Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, στο γήπεδο δεν υπήρχε αστυνόμευση καθώς στην Βραζιλία η ευθύνη της αστυνομίας περιορίζεται στους δημόσιους χώρους και τα γήπεδα δεν χαρακτηρίζονται ως τέτοιοι. 
 
Η εξέλιξη αυτή εγείρει ερωτηματικά για την ασφάλεια των φιλάθλων στα γήπεδα στην διοργάνωση του Μουντιάλ, αναφέρουν ανταποκριτές. 
 
Στην διάρκεια της διακοπής του αγώνα, χρειάστηκε να προσγειωθεί στρατιωτικό ελικόπτερο στον αγωνιστικό χώρο για να μεταφέρει τραυματίες στο νοσοκομείο.
 
 
 
  • Ασπρόμαυρη γελοιογραφία με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια σε γήπεδο της Βραζιλίας μερικούς μήνες πριν το Μουντιάλ. Δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2013 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μια γελοιογραφία για το Μουντιάλ

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment