Μάριος Βραχάτης #MasterChefGR
Μάριος Βραχάτης  Καρικατούρα του IaTriDis μετά την  αποχώρηση του από το MasterChefGR.
Ο Μάριος Βραχάτης ήταν ο παίχτης που αποχώρησε μετά από δοκιμασία την περασμένη Τρίτη από το MasterChef. Ένας παίκτης χαμηλών τόνων που κατάφερε να φτάσει στους 13 καλύτερους του διαγωνισμού. Η γνώση του αλλά και η εμπειρία του πάνω στον τεμαχισμό του κρέατος έδωσε την νίκη  στην Κόκκινη ομάδα στην ομαδική δοκιμασία με το χοιρινό κρέας. Ήταν η πρώτη αλλά και η τελευταία φορα που μετείχε στην ομάδα των σερί νικών σε αυτές τις δοκιμασίες. Με ενα όχι και τόσο καλό πιάτο βρέθηκε προτεινόμενος  μαζί με τον Σελίμ και την Γωγώ. Στην δοκιμασία αποχώρησης, η έλλειψη αυγολέμονου στο πιάτο του ήταν αυτή που τον έστειλε εκτός διαγωνισμού. Στην καρικατούρα που δημιούργησα για τον Μάριο με χρώματα γκουάς και πενάκι, τον έβαλα να κρατά ένα μπαλτά. Χαρακτηριστικό εργαλείο της δοκιμασίας με το χοιρινό όπου ο Μάριος βοήθησε καταλυτικά την ομάδα του.
Επόμενος παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef το Σάββατο ήταν ο Κώστας ο Σεφερίδης του οποίου την καρικατούρα ετοιμάζω...

Ύστερα, σειρά έχει ένας από του κριτές του παιχνιδιού. Ποιος νομίζετε οτι θα είναι αυτός; Αφήστε σχόλιο με τις προβλέψεις σας.


Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου το MasterChef  μας επιφύλαξε μια έκπληξη. Παίκτες που είχαν αποχωρήσει, επέστρεψαν για μια δεύτερη ευκαιρία παραμονής στον διαγωνισμό μαγειρικής. Κριτές αυτή την φορά των πιάτων τους ήταν οι συμπαίκτες τους που είχαν παραμείνει και επέλεξαν χωρίς να ξέρουν πιο πιάτο ήταν του καθενός, τον Μάριο, τον Βασίλη, την Μάγκυ και την Γωγώ. Ακολούθησε δοκιμασία με το κουτί του MasterChef όπου προέκυψαν οι τρείς προτεινόμενοι για αποχώρηση. Μάριος, Τζώρτζης και Γωγώ. Την επόμενη μέρα ο Μάριος ήταν αυτός που δεν κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και αποχώρησε οριστικά.

Δείτε περισσότερες καρικατούρες:

Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου #MasterChefGR

Μάγκυ Ταμπακάκη #MasterChefGR

Post a Comment