Ματς τελικού Τσίπρας - Μητσοτάκης
Ματς τελικού Τσίπρας Μητσοτάκης είναι το θέμα της γελοιογραφίας του IaTriDis για την κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" με αφορμή την προ ημερησίας συζήτηση στην βουλή και τον καυγά που ακολούθησε εν μέσω παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Ρωσία.

Άποψη του Νότου φύλλο 937 , 10 Ιουλίου 2018


Την προηγούμενη εβδομάδα κοντραρίστηκαν σκληρά Τσίπρας και Μητσοτάκης στη βουλή στην προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία την μέρα μάλιστα που έκλειναν τρία χρόνια από το γνωστό δημοψήφισμα... 
 
 
Οι τόνοι ήταν υψηλοί και από τις δύο πλευρές και η όλη συζήτηση κατέληξε σε ένα σκυλοκαυγά αισχίστου είδους μεταξύ των δύο. Καμία πολιτική θέση, καμιά πολιτική πρόταση. Ο ένας έβριζε τον άλλο και ο ένας έλεγε τον άλλο ψεύτη και τούμπαλιν. 
 
 
Δεν την παρακολούθησα καθόλου την συζήτηση αν και πολλές φορές το κάνω από επαγγελματική διαστροφή όπως λένε. Ψυχανεμίστηκα ωστόσο την ποιότητα της κουβέντας στη βουλή, οπότε δεν έκανα τον κόπο να την δώ. Άλλωστε αυτά μαθαίνονται στο πι και φι και με πολλές λεπτομέρειες. 
 
 
Δεν προφασίζομαι ότι έβλεπα μπάλα. Άνετα θα μπορούσα, αλλά τελευταίως δεν με συναρπάζει το σπορ. Γούστα είναι αυτά! Πάντως έχω μάτια και αυτιά και ότι θέλω να μάθω το μαθαίνω. Όπως για παράδειγμα για την συζήτηση στη βουλή και για το μουντιάλ και έτσι σκάρωσα την παραπάνω γελοιογραφία που δημοσιεύτηκε στην κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου". 
 
 
Την ζωγράφισα με νερομπογιές και πενάκια και παρουσιάζω τον Αλέξη και τον Κυριάκο με τις επίσημες εμφανίσεις τον κομμάτων τους σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα κατς στο Βουλή Αρίνα! 
 
 
Οι ...captains των δύο ομάδων είναι έτοιμοι να παίξουν σκληρά. Τον ρόλο της μπάλας στην μέση τον αφήνω στην κρίση σας.

 
Μιας και μιλήσαμε για λίγο μπάλα και μουντιάλ, θέλω προγνωστικά για τον πρωταθλητή: Γαλλία, Βέλγιο, Κροατία ή Αγγλία??? Γράψτε μου τη γνώμη σας στα σχόλια!!!

 
Αν θέλεις να βλέπεις τη δουλειά μου πριν ακόμη ανέβει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram 


tags: Βουλή:Μονομαχία Τσίπρα-Μητσοτάκη στην προ ημερησίας, Όχι Τσίπρα στην τροπολογία Μητσοτάκη για μη περικοπή συντάξεων, Μονομαχία Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή, Τα «όπλα» Τσίπρα - Μητσοτάκη στη «μονομαχία», Μαλλιά κουβάρια στη Βουλή, Μονομαχία με σκληρές εκφράσεις στη Βουλή, "Καμίνι" η Βουλή- Μάχη Τσίπρα με Μητσοτάκη για Οικονομία, Βουλή - Live: Άλλη μια μάχη Τσίπρα - Μητσοτάκη για οικονομία, μουντιάλ 2018, ποδόσφαιρο, "Άποψη του Νότου, γελοιογραφία, IaTriDis, political cartoonist, apopsilive.gr

Post a Comment