Μάρκος Μπόλαρης και Θωμαρίτα Καλδάρα αντιμέτωποι με το παρελθόν

Η Θωμαρίτα Καλδάρα, η γραμματέας στο γραφείο Θεσσαλονίκης του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκου Μπόλαρη, υπέβαλε την παραίτησή της μετά τον σάλο που προκάλεσε με τις άκρως αισθησιακές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

markos bolaris kai thwmarita kaldara antimetwpi me to parelthon egxrwmh geloiografia apopsi tou notou
...με ΠΑΣΟΚ και με ...ΣΥΡΙΖΑ


Όπως εύστοχα σχολίασε σε άρθρο του ο Μάνος Βουλαρίνος, άμα δείχνεις μπούτια, για τα μπούτια θα μιλήσουμε. Εγώ θα προσθέσω ότι άμα δείχνεις κώλους και βυζιά,  αυτά θα σχολιάσουμε.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει "βρομίσει" ο τόπος από ημίγυμνες ή γυμνές αισθησιακές φωτογραφίες. Στο instagram ειδικά, έχει γίνει επάγγελμα για ορισμένες κοπελίτσες που είχαν την τύχη να βγουν όμορφες. 

Άλλες πάλι βάζουν το ζόρι τους με διατροφή και γυμναστική να φτιάξουν ολοστρόγγυλες σφιχτές πεταχτές κωλάρες. Α, ρε Καρντάσιαν τι μας έκανες... Κυκλοφορούν όλες σαν τις πάπιες. 
Από ένα σημείο και ύστερα είναι και άσχημο δηλαδή, πραγματικά!

Κάποτε ήταν τα περιοδικά μόνο. Είχες μια ντροπή να πας στο περίπτερο να πεις αυτό θέλω. Να σε κοιτάζει με πονηρό χαμόγελο ο περιπτεράς ή η περιπτερού. Και που να ήταν και καμιά νέα κοπέλα... Είχε ένα ενδιαφέρον, μια πρόκληση. Ήταν μια αποστολή, ένας άθλος...!

Τώρα, από την άνεση του σπιτιού σου, πατάς κουμπάκια και βγαίνουν μου..άκια, με το μπαρδόν δηλαδή...
Θα νοσήσουμε από πριαπισμό στο τέλος.

Και καλά όλα αυτά. Τα κορίτσια που τέλος πάντων θέλουν να κάνουν καριέρα με αυτό, πάει στο καλό.

Η άλλη όμως ρε φίλε, πρώην Διοικητική Γραμματέας ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, φοιτήτρια, την πήρανε στο υπουργείο και μάλιστα για θρησκευτικά και πολιτισμικά θέματα και  μας μοστράρεται σχεδόν γυμνή;;; Ε, όχι. Το μόριο έχει και ένα όριο δηλαδής. 

Ας τα διάλα, μας καυ...ώσατε μεσημεριάτικα...

Θυμάστε τα παλαμάρια του Γιαν Φάμπρ; Από δώ παν κι άλλοι. Εντάξει, να απενεχοποιηθούμε αλλά μην το παρακάνουμε. Με το στανιό δεν γίνεται. Και δεν είναι η κρεβατοκάμαρα της Υπουργέ μου. Σε δημόσια θέα είναι οι φωτογραφίες της και καλά κάνει. Αλλά όχι να την πληρώνω για να επιδεικνύεται Υπουργέ μου. Αυτό αλλιώς λέγεται, αν με πιάνεις...!

Και τώρα έρχομαι να σχολιάσω και τις διαβολικές συμπτώσεις...: Θωμαρίτα ΚΑΛΔΑΡΑ.  Που πας κυρά μου με τέτοιο επίθετο; Που να ξέρεις βέβαια εσύ τον Καλδάρα, έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες. Ο άνθρωπος με το κουστουμάκι του ωραίος ωραίος, κουμπωμένος ως απάνω σφιχτά με τη γραβάτα έκανε καριέρα. 

Αμ  ο άλλος ο Μάρκος, ο Μπόλαρης; Που από τον γνωστό ήρωα της επανάστασης μόνο ένα "λ" και ένα "τσ" τους χωρίζουν. Μια ζωή ΠΑΣΟΚ αλλά μόλις είδε το καράβι να βουλιάζει, τσουπ, πήδησε στο καράβι του ΣΥΡΙΖΑ πάλι σε υψηλά πόστα. 

Που πας ρε μεγάλε Υφυπουργέ Εξωτερικών, αρμόδιε για την Εκκλησιαστική, Πολιτιστική και Περιβαλλοντική διπλωματία και προσλαμβάνεις γραμματέα το, άντε μη το πω, γιατι δεν μου επιτρέπει και η παιδεία μου. 


Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν δέχεσαι και την παραίτηση της. Τόσο πια τέρας μορφώσεως είναι; Τέτοια γνώση πάνω στα θέματα που άπτονται του υπουργείου σου και είναι αναντικατάστατη;;; Ή μήπως ξεπληρώνεις χατήρια Μάρκο μου; Ή η personal trainer είναι πολύ personal και δεν την αποχωρίζεσαι;;;

Φαντάζομαι οι Κινέζοι όταν έβγαλαν την παροιμία: "Άμα δεν βρέξεις κώλο, ψάρι δεν τρως" δεν θα είχαν σκεφτεί τόσο μακριά.

Σε κάθε περίπτωση αυτοί είναι οι καιροί μας και αυτά τα ήθη μας. Τα παρουσιάζουμε με πολύ σουρεαλισμό, σαρκασμό και άπλετο χιούμορ που μερικοί μερικοί δεν το αντιλαμβάνονται,  στην έγχρωμη γελοιογραφία της εβδομάδας για την κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" για να ξέρουμε τι είχαμε και που πορευόμαστε.

Άλλο η εποχή ΠΑΣΟΚ και άλλο η εποχή ΣΥΡΙΖΑ που μιμείται άσχημα την πρώτη. Άσχημη, άθλια και κιτς απομίμηση. Από την φωνή του Ανδρέα στο στόμα του Αλέξη μέχρι τους υπουργούς με τα γκομενάκια τους. Και δεν λέω πως οι πρώτοι καλά  τα έκαναν, αλλά όπως το λεν και οι ΣΥΡΙΖαίοι: "Γιατι, αυτοί καλύτεροι από μας ήταν;;;"

Δεν το έκανα μόνο εγώ κυρία. Και ο Αντωνάκης και ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης...

Παλιμπαιδισμός και οπισθοδρόμηση. Οπισθιοδρόμηση θα έλεγα...

Να μου το θυμηθείτε, μια μέρα θα το πετάξω κι εγώ το κωλαράκι μου έξω, γιατί με τις παλιοφυλλάδες που ασχολούμαι, φως δεν βλέπω.




Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram

markos bolaris kai thwmarita kaldara antimetwpi me to parelthon egxrwmh geloiografia apopsi tou notou
                     apopsilive.gr
Άποψη του Νότου φύλλο 974, 
9 Απριλίου 2019


  

tags: Θωμαρίτα Καλδάρα: Δεν έκανε δεκτή ο Μπόλαρης την παραίτηση της, Θωμαρίτα Καλδάρα: Παραιτήθηκε από το γραφείο του Μπόλαρη, Θωμαρίτα Καλδάρα: Η ξανθιά, πληθωρική γραμματέας, Τι ζόρι τραβάτε με την απόσπαση της Θωμαρίτας Καλδάρα; Είναι κακό να γνωρίζεις ποια είναι η Θωμαρίτα Καλδάρα; Θωμαρίτα Καλδάρα: Γιατί μιλούν όλοι για τη νέα γραμματέα, Μπόλαρης Για “Σέξι" Συνεργάτιδες: Τις Επιλέγω Με Κριτήριο 3 Ε, Το σχόλιο της Θωμαρίτας Καλδάρα μετά την παραίτηση από το γραφείο του Μπόλαρη, Μάρκος Μπόλαρης: Η σεξοβόμβα Θωμαρίτα Καλδάρα υπέβαλε την παραίτησή της, εφημερίδα, Ηράκλειο, Κρήτη, "Αποψη του Νότου", γελοιογραφίες, έγχρωμη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα,  του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist, apopsilive

Post a Comment