Αποχώρησε ο Ντέιβιντ Τζίμερσον από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Ο 25χρονος μάγειρας Ντέιβιντ Τζίμερσον ήταν ο επόμενος παίκτης που αποχώρησε για δεύτερη φορά από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef. 

apoxwrhse o david jimerson  apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Ντέιβιντ Τζίμερσον Καρικατούρα MasterChef

Αυτό έγινε στην αρχή της εβδομάδας που πέρασε.

Μετά την αποχώρηση της Άλκηστις Αλεξάκη ο διαγωνισμός έκανε μια παρένθεση. Παίκτες από το περσινό MasterChef μπήκαν στο παιχνίδι για μια εβδομάδα για να βοηθήσουν τους 9 που είχαν απομείνει, για να διαγωνιστούν για το silver award που τελικά κέρδισε ο Μανώλης.

Ο νικητής του MasterChef 2018 Τιμολέων Διαμαντής και οι Χρήστος Γλωσσίδης, Σάββας Ληχανίδης, Δημήτρης Τσίκιλης, Σελίμ Σελτζούκ, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, Μάγκυ Ταμπακάκη, Κώστας Συμεωνίδης, Αργύρης Αγλαμίσης αποδέχτηκαν την πρόσκληση της παραγωγής και εμφανίστηκαν στον φετινό διαγωνισμό. Ήταν μια πολύ όμορφη εβδομάδα. Οι "παλιοί" έδωσαν έμπνευση στους νέους.

Ακολούθησε η είσοδος παικτών που είχαν αποχωρήσει φέτος από το παιχνίδι. Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο Τάσος Κυρικλάκης, ο Θάνος Σπανός, η Εύα Αμπάν και ο Ντέβιντ Τζίμερσον κατάφεραν μετά από δοκιμασία να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Τάσος έφυγε στην δοκιμασία που ακολούθησε και ύστερα ο Ντέιβιντ ο οποίος αν και έχει επαφή με διάφορες χώρες και πολιτισμούς δεν κατάφερε να εντάξει αυτές τις επιρροές  με επιτυχία στα πιάτα του. 

Γεννημένος στις Φιλιππίνες  από μητέρα Αμερικανοφιλιππινέζα και πατέρα από τον Λίβανο, στα 8 του χρόνια εγκαταστάθηκε στην Κύπρο και στα 19 του έφυγε για την Σουηδία.

Δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef επειδή ήθελε να δώσει ένα μήνυμα στα αδέλφια του, να κυνηγούν τα όνειρά τους και να μην σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται.

Στον διαγωνισμό τον βοήθησαν να πετύχει οι φίλοι του και η πολυαγαπημένη του μητέρα, με την πίστη τους στη μαγειρική του και τον χαρακτήρα του.

Μαγειρική για εκείνον σημαίνει πάθος, αγάπη, πειθαρχία, ικανοποίηση.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του γενναιόδωρο άνθρωπο, ευθύ, ήσυχο και πάντα με χαμόγελο.

Ο μέντορας για τον Ντέιβιντ είναι αυτός που θα διορθώσει λάθη, θα βελτιώσει τεχνικές, θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του κάνοντάς τον ακόμα καλύτερο μάγειρα.
«Νιώθω πάρα πολύ έτοιμος για ό,τι έρθει στην πορεία».

Πιάτο που θυμίζει αγάπη για εκείνον είναι το adobo της μαμάς του. Όποτε το τρώει γεμίζει η ψυχή του αγάπη και του θυμίζει τα παιδικά του χρόνια στις Φιλιππίνες.

Τεχνικά σε αυτή τη φάση της ζωής του θα έδινε ό,τι του έχει απομείνει μέσα του για να φτάσει στην κορυφή σε αυτό το ταξίδι.

Θεωρεί πως δεν θα του λείψει κάτι όσο θα είναι στο MasterChef και πως θα αντέξει μένοντας προσηλωμένος στο διαγωνισμό.

Αν ήταν ένα υλικό της κουζίνας θα ήταν beetroot γιατί κοκκινίζει εύκολα.

Στην οντισιόν πέρασε στο τσακ αφού έκανε ένα πολύπλοκο πιάτο που δεν το είχε ξανακάνει ποτέ του. Με την θετική ψήφο του Σωτήρη Κοντιζά πέρασε στην επόμενη φάση, ο οποίος του την έδωσε μόνο γιατί, ενώ του είχε κόψει η σάλτσα βουτύρου, κατάφερε να την σώσει.

Στο μπουτκαμπ πάλι τα κατάφερε στο τσακ. Ενώ αποχωρούσε μαζί με τον Χαράλαμπο που φορούσε ήδη την ποδιά της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά, ο Πάνος Ιωαννίδης τον φώναξε πίσω για να του δώσει την δική του ποδιά.


Για τον Ντέιβιντ Τζίμερσον έφτιαξα μια έγχρωμη καρικατούρα  με νερομπογιές και πενάκια και φαντάζομαι θα είναι χαρούμενος, παρόλο που αποχώρησε για δεύτερη φορά από το MasterChef. 
Την πρώτη φορά που έφυγε δεν είχα ξεκινήσει να ζωγραφίζω καρικατούρες για τους φετινούς διαγωνιζόμενους. 

Μου είχε στείλει μήνυμα στο instagram πως ελπίζει να κάνω και σε αυτόν μια καρικατούρα. Του απάντησα ότι ποιος ξέρει, μπορεί...!


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram



tags:Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment