Αποχώρησε η Ασημίνα Ουστάλλι από το #MasterChefGR Καρικατούρα
apoxwrhse h ashmina ustalli apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Ασημίνα Ουστάλλι  Καρικατούρα MasterChef


Η Ασημίνα Ουστάλλι αποχώρησε από το διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef . Κατάφερε να φτάσει στους 6 καλύτερους του διαγωνισμού. 

Η Ασημίνα ήταν η παίκτρια που με την εμφάνισή της, από την αρχή εντυπωσίασε κριτές, συμπαίκτες και κοινό. Ομως η Ασημίνα δεν ήταν μόνο αυτό. 

Ήταν και η παίκτρια που μάθαινε συνέχεια και εξελισσόταν διαρκώς μέσα στο παιχνίδι, διάβαζε συνταγές, ζήταγε να την βοηθήσουν και γινόταν ολοένα καλύτερη μαγείρισσα. 

Πολλοί συμπαίκτες της την θεωρουσαν  αδύναμο κρίκο και την έστειλαν αρκετές φορές σε δοκιμασία αποχώρησης. 

Εκείνη όμως κατάφερνε πάντα να πετάει έξω άλλους δυνατούς παίκτες με τη συγκέντρωση της στη συνταγή που είχε κάθε φορά, στην υπομονή και την πίστη ότι θα τα καταφέρει δίπλα σε γίγαντες της μαγειρικής. 

Στην Ασημίνα έδωσαν το προσωνύμιο Terminator, το ίδιο που είχε και η Γωγώ Κωστάκη στο περσινό MasterChef. Μία φαινομενικά αδύνατη παίκτρια η οποία βγήκε από το παιχνίδι και όταν επέστρεψε σάρωσε τα πάντα. Κανείς δεν το πίστευε όμως οτι και εκείνη θα κατάφερνε να φτάσει μακριά. 

Για την Ασημίνα Ουστάλλι δημιούργησα μία καρικατούρα με νερομπογιές και πενάκια αναδεικνύοντας στοιχεία της προσωπικότητάς της αλλά και γεγονότα του παιχνιδιού. 

Η Ασημίνα με τα ωραία λευκά της ρούχα να κάθεται στο Mystery Box του MasterChef και γύρω της μυριάδες εσπεριδοειδή...!



Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram



tags: Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης,τροπάριο Κασσιανής, Κασσιανή, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη, Εβδομάδα, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment