Αποχώρησε ο Καλύμνιος Παντελής Βούρος από το #MasterChefGR Καρικατούρα
apoxwrhse o kalymnios pantelis vouros apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Παντελής Βούρος,, καρικατούρα MasterChef


Ο μάγειρας από την Καλυμνο Παντελής Βούρος αποχώρησε από το MasterChef καταφέρνοντας να φτάσει στους πέντε καλύτερους του διαγωνισμού. 

Ο νεαρός μάγειρας έχοντας  δουλέψει στη Γαλλία μπήκε στο MasterChef με πολλά κέφια, χαλαρός, ευδιάθετος χωρίς να στεναχωριέται για τίποτα κατάφερε με την ωραία τρέλα του να φτάσει τόσο μακριά στο παιχνίδι. 

Χιούμορ, δημιουργικότητα παρορμητισμός είναι τα χαρακτηριστικά του. Πολλές φορές η φαντασία του στα πιάτα στοιχισαν και στον ίδιον και στην ομάδα του. 

Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε  ποτέ ακόμα και όταν υπήρξε ένταση με τον Χαράλαμπο, τον γνωστό εν κούλι αυτό, το πήρε πολύ χαλαρά και στην πλάκα. 

Ήταν ο τελευταίος παίκτης του σεφ-κριτή Σωτήρη Κοντιζά
Πλέον ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος παίζει μόνος του μπαλίτσα. 

Για τον Παντελή Βούρο δημιούργησα την καρικατούρα του με πολύ άρωμα Καλύμνου. Ο Παντελής χαλαρά σε ένα καϊκάκι καταμεσής στο πέλαγο με ανασηκωμένα  μπατζάκια και γυμνά πόδια να κρατάει τη λαγουδέρα και να ατενίζει μακριά στο μέλλον του. Παρέα του το αγαπημένο του βιολί που ξέρει να το χειρίζεται καλά και να βγάζει ωραίες μελωδίες και από κάπου μακριά να ακούγεται το γνωστό τραγούδι του, Bella ciao παραλλαγμένο σε ... Παντέλα ciao. 




Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram





tags: Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment