Χάρης Καστανίδης καρικατούρα

 Υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.

 

Ο Χάρης Καστανίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1956. Είναι Πόντιος στην καταγωγή και είναι Έλληνας βουλευτής. Διετέλεσε Υπουργός Εσωτερικών και Υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου. Στις εκλογές του 2019 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Α' Θεσσαλονίκης. Έχει δηλώσει υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής. 

charis kastanidis vouleutis pasok kinal karikatoura ekloges iatridis
 Χάρης Καστανίδης καρικατούρα

 

Ο Χάρης Καστανίδης μου είναι συμπαθέστατος πολιτικός, σοβαρός, με θέσεις και προτάσεις. Με αφορμή της εκλογές στο ΠΑ.ΣΟ.ΚΙΝ.ΑΛ. όπως θα το λέω στο εξής μέχρι να καταλήξει σε μια σταθερή ονομασία, σκέφτηκα να δημιουργήσω την καρικατούρα του.

 

Το επίθετο του, μου πρόσφερε μερικά λογοπαίγνια και μια πρόταση για μια και μόνη ονομασία για το νέο κόμμα που οραματίζεται αν εκλεγεί αρχηγός.

 

Στο ερώτημα: "Ποιός θα βγάλει τα ...κάστανα από τη φωτιά;" η απάντηση θα μπορούσε να είναι προφανής. Θα είναι όμως;

 

Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι καλή επιτυχία στις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου.  • Καρικατούρα του βουλευτή Χάρη Καστανίδη  με αφορμή την υποψηφιότητα του για πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2021 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μια γελοιογραφία για το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment