Γιώργος Παπανδρέου καρικατούρα

Πάμε μπροστά


Ο Γιώργος  Παπανδρέου γεννήθηκε στο Σαιντ Πωλ (St. Paul) της Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών (ΗΠΑ) το 1952. Είναι Έλληνας πολιτικός, βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Διετέλεσε πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ (8 Φεβρουαρίου 2004 - 18 Μαρτίου 2012) και επίσης πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας (6 Οκτωβρίου 2009 - 11 Νοεμβρίου 2011).

 

Τον Νοέμβριο του 2011 παραιτήθηκε από το αξίωμα του πρωθυπουργού και τον Μάρτιο του 2012 αποχώρησε από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Τον Ιανουάριο του 2015 αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και ίδρυσε το πολιτικό κόμμα Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, το οποίο έλαβε μέρος στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αλλά δεν εισήλθε στη Βουλή. 

 

Από το 2017 συμμετέχει στην Δημοκρατική Συμπαράταξη και στο Κίνημα Αλλαγής. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 εξελέγη βουλευτής Αχαΐας με το Κίνημα Αλλαγής. 

 

Στις 20 Οκτωβρίου 2021, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές του Δεκεμβρίου.

 

giorgos papandreou karikatoura iatridis xalandri chalandri skitso pasok kinal
 Γιώργος Παπανδρέου  καρικατούρα
 

Στην πρόσφατη ομιλία του στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο φάνηκε η μεγάλη δυναμική που έχει θυμίζοντας συγκεντρώσεις από άλλες εποχές.

 

Ωστόσο αυτή η δυναμική μένει να αποδειχθεί και στα αποτελέσματα της κάλπης.

 

Ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται πλέον πιο άνετος και πιο χαλαρός στις δημόσιες εμφανίσεις του, και βάζει σε σκέψεις, ορισμένους εξ ημών, η επιμονή του στην αποποινικοποίηση της κάνναβης...!(γέλια)


Λεφτά υπάρχουν; Τι να σου πω; ο Γιώργος Παπανδρέου είναι σαν τη ρουλέτα. Μπορείς να τα χάσεις όλα σε  ένα μνημόνιο ή μπορείς να  ξαναποντάρεις για να τα πάρεις πίσω διπλά...!

 

Πέρα όμως από τα τετριμμένα,τα σαχλά και την σατιρική διάθεση, ο Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει και πάλι το παρόν με τις ιδέες του και τις προτάσεις του έτοιμος να βοηθήσει την παράταξη.


Είναι φανερό πως η υποψηφιότητά του δημιούργησε αναταράξεις και κέντρισε το ενδιαφέρον.

 

Ανάλογη δυναμική είχε και η παρουσία του το απόγευμα της Κυριακής σε πάρκο στο Χαλάνδρι όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής. Βρέθηκα εκεί με την καρικατούρα του στο χέρι και κατά την αποχώρηση του, του την πρόσφερα ως δώρο.

 

 IaTriDis - Παπανδρέου στο Χαλάνδρι

 

Καλή επιτυχία εύχομαι στις εκλογές της 5ης Δεκέμβρη για τον νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.



  • Καρικατούρα του Γιώργου Παπανδρέου  με αφορμή την υποψηφιότητα του για πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2021 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες μερικές ακόμη γελοιογραφίες με τον Γιώργο Παπανδρέου

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment