Παύλος Χρηστίδης καρικατούρα

Η Δημοκρατία είναι σαν τον έρωτα. Πρέπει διαρκώς να την κρατάς ζωντανή

 

Ο Παύλος Χρηστίδης γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1983 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Άργος και στο Ναύπλιο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 2009 εργάζεται αρχικά ως συνεργάτης και στη συνέχεια στο δικό του δικηγορικό γραφείο. 

 

Είναι Έλληνας πολιτικός. Την περίοδο 2015-2021 κατείχε τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ενώ το 2018-2021 την θέση του Εκπροσώπου Τύπου στο Κίνημα Αλλαγής. Επίσης, υπήρξε μέλος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων την περίοδο 2014-2019. 

 

Την περίοδο της πανδημίας εισηγήθηκε την θεσμοθέτηση της "κοινωνικής φυσαλίδας" (social bubble) για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών (μονογονεϊκές οικογένειες, ηλικιωμένους που διαβιούν μόνοι, κ.λπ.

 

pavlos xristidis karikatoura skitso pasok kinal geloiografia ekloges iatridis
 Παύλος Χρηστίδης καρικατούρα

 

Στο debate  η αλήθεια είναι πως έχασα την ατάκα του Παύλου Χρηστίδη για τη Δημοκρατία και τον έρωτα. Αλλά επί της ουσίας έχει δίκιο. Αυτό όμως που με άγγιξε πραγματικά ήταν το σχόλιο για την σημερινή γενιά των νέων που είναι η πρώτη γενιά της μεταπολίτευσης που περνάει χειρότερα από τους γονείς της. 

 

 "Μας ζητούν να αναβάλλουμε τη ζωή μας. Να περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα. Αυτό είναι άδικο. Η νέα γενιά θέλει αλλαγή. Και τη θέλει τώρα. Χωρίς άλλη καθυστέρηση. Τώρα!"

 

Δεν μπορούμε να ονειρευτούμε πως θα κάνουμε πράγματα στο μέλλον. Να χτίσουμε ένα σπίτι ή να πάρουμε ένα αυτοκίνητο.  Γιατί οι νέοι σαν και εμάς με πτυχία και ταλέντα δεν μπορούν να ανθίσουν μέσα στην ζοφερή οικονομική, πολιτική και κοινωνική κατάσταση θα προσθέσω εγώ.


Δεν ξέρω τι θα καταφέρει στην εκλογική διαδικασία, αλλά και μόνο που κατέβηκε υποψήφιος για να εκπροσωπήσει την νέα γενιά, του αξίζει να προσέλθουν όσο περισσότεροι νέοι γίνεται για να του δώσουν την ψήφο τους.

 

Καλή επιτυχία εύχομαι.



  • Καρικατούρα του Παύλου Χρηστίδη  με αφορμή την υποψηφιότητα του για πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές καρικατούρες για τους υποψήφιους προέδρους του ΚΙΝ.ΑΛ

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment