Παύλος Γερουλάνος καρικατούρα

 Αναγέννηση

 

Ο Παύλος Γερουλάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966  και  είναι Έλληνας πολιτικός. Υπήρξε γενικός γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού, ενώ εξελέγη βουλευτής στις εκλογές του 2009, κατέχοντας την 5η θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Τοποθετήθηκε στην κυβέρνηση Παπανδρέου του 2009 στη θέση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού της Ελλάδας, θέση που διατήρησε και στην μετέπειτα κυβέρνηση Παπαδήμου. 

 

pavlos yeroulanos karikatoura pasok kinal kinima allagis geroulanos iatridis skitso ekloges
 Παύλος Γερουλάνος καρικατούρα
 

Καταλυτικό στοιχείο για την δημιουργία αυτής της καρικατούρας ήταν η "Αναγέννηση", ένα πολιτικό κι αναπτυξιακό σχέδιο του Παύλου Γερουλάνου, που θα δώσει κατεύθυνση στον προοδευτικό χώρο, νέα πνοή στην Ελλάδα κι ελπίδα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα ότι η πολιτική μπορεί να γίνει ξανά φορέας θετικών αλλαγών στη χώρα.


Με αφορμή το έργο "Η γέννηση της Αφροδίτης" του Σάντρο Μποτιτσέλι, ένας υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. αναδύεται από ένα πράσινο ήλιο κομίζοντας την  Αποσυγκέντρωση της Εξουσίας, ως προϋπόθεση για τη δίκαιη κατανομή του πλούτου και την ανάπτυξη της Πατριωτικής Οικονομίας, ως θεμέλιο πάνω στο οποίο θα χτιστεί και πάλι η μεσαία τάξη στην Ελλάδα.

 

Τον Παύλο τον συνάντησα πρώτη φορά πριν μερικά χρόνια στο Ζάππειο στο πλαίσιο της έκθεσης Art Athina 


Του εύχομαι καλή επιτυχία στις εσωκομματικές  εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ

 

 

 

  • Καρικατούρα του Παύλου Γερουλάνου  με αφορμή την υποψηφιότητα του για πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές καρικατούρες για τους υποψήφιους προέδρους του ΚΙΝ.ΑΛ

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment