Η Μελόνι σε ...παγώνει;;;

Ιταλικές εκλογές 2022

Φαντάζομαι ότι το ξέρεις εκείνο το, τύπου ανέκδοτο, με το πεπόνι και το παγώνι και τι διαφορά έχουν. Πως το πεπόνι ...παγώνει ενώ το παγώνι δεν πεπόνι και χαχαχα, ένα κρύο ανεκδοτάκι.


Κρύο αλλά όχι ανεκδοτάκι είναι ότι συμβαίνει με την επικράτηση  της ...Μελόνι στις πρόσφατες εκλογές στην Ιταλία.


Βγήκε και αυτή με δύο πεπόνια, που αυτό σημαίνει το όνομα της στα Ιταλικά, για να μας πει ότι είχε αρχ... χμ, πεπόνια ήθελα να πω και κέρδισε.

 

Παγώνει η Ευρώπη μετά την εκλογή της Τζιόρτζια Μελόνι. Σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη για την εφημερίδα "Πατρίς" του Ηρακλείου
   "Πατρίς" καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου, 29 Σεπτεμβρίου 2022  

 

Ντάξει μανταμ, μας το έκανες σαφές. Σε διαλέξανε οι Ιταλοί γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν... Είναι και της μόδας τα λαικοφασιστικά σχήματα και σε βόλεψε. Θα είσαι βεβαια και η πρώτη φορά γυναίκα πρωθυπουργός στην Ιταλία και μπράβο σου, αλλά το ακροδεξιο-φασιστικό σου υπόβαθρο ζέχνει.


Νταξ, και άλλοι ήταν πρώτη φορά κάτι... και είδαμε τα αποτελέσματα. Κατάλαβες; Εμ, γι αυτό γυρνά ο κόσμος στις συντηρητικές δεξιο-ακραίες κυβερνήσεις γιατί οι κεντροαριστερές δυστυχώς δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.


Βέβαια οι λαϊκιστές είτε αριστεροί είτε δεξιοί είναι το ίδιο πράγμα. Απλά, το καταλαβαίνεις μετά...

 

 

 

  • Γελοιογραφία για την  εφημερίδα "Πατρίς" του Ηρακλείου με αφορμή την επικράτηση της ακροδεξιάς Τζόρτζια Μελόνι στις Ιταλικές εκλογές. Δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

Αν σου αρέσει, δες ακόμη μια γελοιογραφία για τις Ιταλικές εκλογές


Post a Comment