Δένδιας - Τσαβούσογλου σε ...ερωτικό τετ α τετ στην Αντιόχεια παραμονές του Αγίου Βαλεντίνου

Σείστηκαν τα ντιβάνια και οι σομιέδες...


Μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στην Τουρκία και την αγκαλιά με τον ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ήταν αναμενόμενο να προκύψει κάτι σήμερα, λόγω της ημέρας...!

 

Παρά την βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί ο εικαστικός Πάνος Ιατρίδης σχολιάζει με χιούμορ την συνάντηση Δένδια Τσαβούσογλου παραμονές του Αγίου Βαλεντίνου

 

Μετά την διπλωματία των σεισμών του 1999, περνάμε στους ...Βαλεντίνους των σεισμών του 2023. Ας ελπίσουμε ότι η αγάπη και ο Άγιος Βαλεντίνος, βοήθειά του, θα αποτρέψει κάτι ανάλογο και στον Ελλαδικό χώρο ώστε να μην μας ...βαλεγδύσει εντελώς.


Ωραία εικόνα κατά τα άλλα (δεν λέω για την δική μου, η δική μου τα σπάει!!!) με συμβολισμούς και σκέπτομαι πως λίγα εικοσιτετράωρα πριν κάνανε σαν τα κοκόρια. Ο ένας: "θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά". Ο άλλος: "έλα, θα κάνουμε πως κοιμόμαστε" ή "φάε λάδι πρώτα"... 

 

Αλλά έτσι είναι οι ερωτευμένοι που δεν θέλουν να το παραδεχτούν. Τσακωμοί, καυγαδάκια, δεν θέλει να δει ο ένας τη μούρη του άλλου και τέτοια...   • Γελοιογραφία με αφορμή την αγκαλιά Δένδια - Τσαβούσογλου παραμονές της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2023 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

Αν σου αρέσει, δες  ακόμη μερικές γελοιογραφίες για τον Άγιο Βαλεντίνο


Post a Comment