Χειροτέχνικα 2023 | Σεμινάριο χρωματολογίας #λατρείαγιατηχειροτεχνία

H Χειροτέχνικα 2023 είναι γεγονός!

 

2 μέρες μόνο μας χωρίζουν από το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας και DYI

 

Σε 2 μέρες οι λάτρεις της Χειροτεχνίας θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και για ένα τριήμερο θα γιορτάσουμε τη χαρά της δημιουργίας!

 


Στη Χειροτέχνικα θα περιηγηθείς ανάμεσα σε νέα, αλλά και διαχρονικά υλικά, θα παρακολουθήσεις νέες τεχνικές και θα γνωρίσεις ανθρώπους που μοιράζεσαι το ίδιο μεράκι για τη δημιουργία. 

 

Με πάνω από 50 σεμινάρια μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά της ραπτικής, της διακόσμησης, του εργόχειρου και πολλών άλλων. Θα βρεις, όμως, και σεμινάρια που μπορεί να μη περιμένεις. Θα σκεφτόσουν ποτέ, ότι μπορείς στη Χειροτέχνικα να μάθεις να φτιάχνεις μπύρα; Κι όμως, μπορείς! Ή ότι μπορείς να εξοικειωθείς με το 3D printing;

 

Έχεις μπερδευτεί με τόσα σεμινάρια και δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις για να παρακολουθήσεις;

 

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μου

 

To σεμινάριο κεριού είναι ήδη sold out!Αν θέλεις να ενημερωθείς όταν επαναληφθεί συμπλήρωσε το email σου εδώ  

 

 

Σεμινάριο Edding

 

Ποια είναι τα πρωτεύοντα και ποια τα συμπληρωματικά χρώματα; Ποια χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους και γιατί; Πώς αναμειγνύονται και πώς επιδρά το άσπρο και το μαύρο στην ανάμειξη αυτή;

 
Σε αυτό το σεμινάριο θα σου λυθούν πολλές απορίες σχετικά με τα χρώματα και τους συνδυασμούς τους.
 


 

Κλείσε άμεσα εισιτήριο γιατί τα σεμινάρια γίνονται συνεχώς sold out!

 

Εκτός από τα σεμινάρια, μπορείς να παρακολουθήσεις και πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις στην αίθουσα παρουσιάσεων με μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Από τις τεχνικές χειροποίητου κοσμήματος και του μύθους του πολυμερικού πηλού μέχρι τη γλυπτική στο μάρμαρο και τα νέα χρώματα της Cadence

 

Οι δωρεάν δράσεις στη φετινή Χειροτέχνικα προσανατολίζονται κυρίως στις αξίες της ανακύκλωσης, της επαναχρησιμοποίησης των υλικών, αλλά και της κοινωνική ευθύνης. Με αυτό τον τρόπο, από τη μία μπορείς κι εσύ να συμβάλλεις σε ένα καλύτερο αύριο, Από την άλλη, έχεις την ευκαιρία να μην απαρνηθείς αγαπημένα σου πράγματα πετώντας τα, αλλά μπορείς να τα μετατρέψεις σε κάτι χρήσιμο.

 

Η Χειροτέχνικα είναι ένα Φεστιβάλ για όλους! Για άντρες και γυναίκες, για μικρούς και μεγάλους, για όλη την οικογένεια! Γι’ αυτό, από αυτό το τριήμερο φεστιβάλ δε θα μπορούσαν να λείπουν τα παιδιά που τρελαίνονται με οτιδήποτε μπορούν να φτιάξουν μόνα τους και μας εντυπωσιάζουν με την ανεξάντλητη φαντασία τους. Δες τις ειδικά σχεδιασμένες δράσεις για παιδιά και οργάνωσε το πρόγραμμά σου, για να μη χάσεις τίποτα!

 


Φυσικά, για σένα που θα επισκεφτείς τη Χειροτέχνικα έχουμε φροντίσει να μπορείς να δοκιμάσεις αλμυρές και γλυκές δημιουργίες από αγαπημένα μας μαγαζιά, όπως είναι το Falafeladiko, το Waffle Batter και το Signora Athens. Οπότε, όταν έρθει η στιγμή της κρίσιμης ερώτησης «τι θα φάμε σήμερα», δε χρειάζεται να πας μακριά!

 

Μέχρι τώρα θα πήρες μια ιδέα, τι θα δεις στη Χειροτέχνικα 2023. Άρα, το τριήμερο 17-19 Μαρτίου ξέρεις τι θα κάνεις! 

 

Πάρε και μια έξτρα ιδέα για το σεμινάριο της edding με τους acrylic 3D μαρκαδόρους στο βιντεάκι που ετοίμασα: 


 

Σε περιμένουμε! Ραντεβού στη Χειροτέχνικα!

Post a Comment