Βουλευτικές Εκλογές 2023

 warming up εκλογών

 

Κυριακή κοντή γιορτή. Μπορεί να είναι και κοντή εκλογή και να πάμε και σε άλλη Κυριακή. Βέβαια και  της κοντής αυτής της φταίνε οι τρίχες. Άσχετο. Μπορεί και σχετικό. Τέσπα.


Δύσκολη υπόθεση τούτες οι εκλογές. Εγώ ομολογώ πως έχω προβληματιστεί σφόδρα. Αν ωστόσο δω το όλο θέμα αποστασιοποιημένα, λέω πως θα ρίξουμε τρελό γέλιο. 

 

Την προσεχή εκλογική αναμέτρηση σχολιάζει με το σκίτσο του ο εικαστικός Πάνος Ιατρίδης
  "Πατρίς" καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου, 18 Μαΐου  2023

 

Όπως πολύ εύστοχα σχολίασε ο Σαββόπουλος, κάποια από αυτά τα κόμματα της υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και εντελώς αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη...

 

Γενικά κατά τη γνώμη μου υπάρχει μια ...παλαιοκομματίλα, θα την έλεγα, από όλους, που καταντάει γελοία και γραφική. Κάποιους βέβαια τους ψήνει ακόμη αυτό το στυλ.


Γι αυτό λοιπόν κι εγώ έφτιαξα μια γελοιογραφία ...συνεργασίας με ..παλιά στελέχη, φθαρμένα, από άλλα σκίτσα!


Για να δούμε λοιπόν. Θα έχουμε μία ή δυο εκλογικές διαδικασίες; Θα έχουμε αυτοδυναμία κάποιου ή θα πάμε σε διαδικασίες συνεργασίας; Και ποιοι θα είναι αυτοί που θα συνεργαστούν;

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζεται να πάμε να ψηφίσουμε!!! Η αποχή, όσο και αν για κάποιους είναι θέση, δεν στέλνει κανένα μήνυμα εντούτοις. Αυτοί που είναι να κυβερνήσουν, θα κυβερνήσουν  ούτως ή άλλως και μάλιστα με τις ψήφους λίγων.


36 κόμματα συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές. Βρες ένα και δώσε του την ψήφο σου!


Σε κάθε περίπτωση η ...γκέισα να μας φυλάει!



 

Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές  γελοιογραφίες για εκλογές


Post a Comment