Η προεκλογική εκστρατεία του Γιώργου Κατρούγκαλου

 Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος

 

Το ακούσαμε και αυτό! Τρεις μέρες πριν τις εκλογές ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον βόρειο τομέα Αθηνών, Γιώργος Κατρούγκαλος ανακοινώνει πως αποσύρεται από την εκλογική μάχη.


Έκανε μια δήλωση για τα φορολογικά, μαρτυρώντας λίγο πολύ τι ενδεχομένως έχει κατά νου να κάνει το κόμμα του άμα γίνει ξανά κυβέρνηση. 

 

Μετά προσπάθησε να δικαιολογηθεί πως αυτά που εξέφρασε ήταν προσωπικές του απόψεις μόνο. Κατηγόρησε μετά και για θεατρινισμούς την Νέα Δημοκρατία και εν τέλει αποκαλύφθηκε πως το ίδιο το κόμμα του τον "έκοψε" από το ψηφοδέλτιο γιατί εκφράστηκε εκτός γραμμής.

 

 

Την απόσυρση του Γιώργου Κατρούγκαλου από την εκλογική μάχη σχολιάζει ο γελοιογράφος Πάνος Ιατρίδης
   "Πατρίς" καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου, 20 Μαΐου  2023

 


Όποιος παρεκκλίνει από το Συμβόλαιο Αλλαγής, είτε συνειδητά, είτε από λάθος, θέτει εαυτόν εκτός της συλλογικής προσπάθειας για τη μεγάλη αλλαγή

 

ήταν η σκληρή απάντηση του ΠΑΣΟΚ. Τι όχι; Δεν είναι ΠΑΣΟΚ; Α,ναι μωρέ μπερδεύτηκα πάλι. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα πε αυτά. Συγνώμη αλλά  αυτές οι μιμίσεις... Άσε που το ορίτζιναλ Πα.Σο.Κ. -Κιν.Αλ. θα έλεγα πως είναι έως και ανύπαρκτο...!


Έτσι λοιπόν, επειδή είναι πρακτικά  αδύνατον τελευταία στιγμή να υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στα ψηφοδέλτια, παραμένει σε ισχύ η υποψηφιότητά του  και η διαδικασία σταυροδοσίας στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής θα ακολουθηθεί κανονικά», ξεκαθαρίζει το ΥΠΕΣ.

 

Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν δεύτερες εκλογές και ο κ. Κατρούγκαλος εκλεγεί βουλευτής μπορεί να παραιτηθεί και την έδρα του θα λάβει ο πρώτος επιλαχών.

 

Μετά τις κινητοποιήσεις των κομμάτων τις τελευταίες  μέρες με τηλέφωνα, sms, mail και ταχυδρομικούς φακέλους ο Γιώργος Κατρούγκαλος, τελευταία στιγμή οργανώνει την δική του προεκλογική εκστρατεία..! 



  • Γελοιογραφία για την εφημερίδα "Πατρίς" του Ηρακλείου με αφορμή το "κόψιμο" του Γιώργου Κατρούγκαλου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2023 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

Αν σου αρέσει, δες ακόμη μία  γελοιογραφία για τον Κατρούγκαλο

Post a Comment