Η Αχίλλειος πτέρνα του Βόλου

 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ του Αχιλλέα Μπέου

 

Με ...(Jack) Daniel  και τον Elias περνάει τα βράδια του το τελευταίο μήνα ο Αχιλλέας απ' τον Βόλο καθώς δεν τον παίρνει ο ύπνος. 

 

Μεγάλη του αγωνία είναι ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης. Βλέπει και τον Τάιλερ να έρχεται στον ύπνο του άξαφνα και φρικάρει ο άντρακλας. 

 

Αυτός ο σεξιστής, ομοφοβικός, μισογύνης, τραμπούκος 64χρονος, που έχει πέντε παιδιά και δεν ανέχεται να τον βρίσει ένας 27χρονος πλημμυροπαθής, είναι δήμαρχος. 


Με καυστικό τρόπο σχολιάζει τις συμπεριφορές του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου ο σκιτσογράφος Πάνος Ιατρίδης


Γιατί έτσι έχει μάθει, να ρίχνει ξύλο όταν κάτι δεν του αρέσει. Γιατί βέβαια το ίδιο είναι το βρίσιμο με την χειροδικία.. 

 

Αλλά καθώς φαίνεται, με τον τρόμο κρατάει τους πολίτες του Βόλου και γυρίζουν  ...απο την "Άλλη Μεριά" και ζητάνε και συγγνώμη...!

 

Ελάτε Βολιώτες την Κυριακή να του πείτε μπράβο πάλι, να υποστηρίξετε αυτές τις συμπεριφορές. Εκτός αν σας αρέσει. Εκεί πάω πάσο. Δεν τα βάζω με τα βίτσια του καθενός.

 

Το σκεφτόμουν μέρες αυτό το σκίτσο αλλά είμαι 40 χρονών και όταν βλέπω έναν εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης να δέρνει, πως να αντιδράσω κι εγώ;

 

Καλό μήνα



  • Γελοιογραφία με αφορμή τις άθλιες, για δήμαρχο, συμπεριφορές του Αχιλλέα Μπέου. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2023 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές γελοιογραφίες για Δημάρχους

Post a Comment