Το Ευρωπαϊκό κύπελλο στο ποδόσφαιρο κατέκτησε ο Ολυμπιακός

 ...Θρυλικός αγώνας

 

Δεν προλαβαίνουμε τα Κύπελλα αυτές τις μέρες και τις φιέστες. Τις προάλλες γιόρτασε η μπασκετική Ελλάδα τον έβδομο Ευρωπαϊκό τίτλο του Παναθηναϊκού όπου κατέκτησε για ακόμη μία φορά το EuroLeague στο Βερολίνο νικώντας στον τελικό του Final 4 την Ρεάλ Μαδρίτης. 

 

Την κατάκτηση του conference league από τον Ολυμπιακό, σχολιάζει με το πενάκι του ο εικαστικός Πάνος Ιατρίδης

 

Εχτές η ποδοσφαιρική Ελλάδα γιόρτασε τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο για Ελληνική ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League αφού κέρδισε με 1-0 στην παράταση την Φιορεντίνα στο OPAP Arena -  "Αγιά Σοφιά".


Ήταν σημαδιακό! 29 Μαΐου του 1453 αλώθηκε η Πόλη με την Αγιά Σοφιά, 29 Μαΐου του 2024 έμελλε να αλωθεί της ΑΕΚ η Αγιά Σοφιά από τους Γαυροφιορεντίνους και να βανδαλήσουν τις τουαλέτες του γηπέδου και να ξηλώσουν κίτρινα καθίσματα για ..."λάφυρο".


Βέβαια το καταλαβαίνω. Με τόση πρόληψη και όχι καταστολή όπως σχολίασαν κάποιοι που ή δεν ξέρουν Ελληνικά ή απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν ξέρουν Ελληνικά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, που να βγάλουν την ένταση τους οι "θερμόαιμοι";;;


Από την άλλη το 'χω καημό ρε παιδί μου να γίνει ένας μεγάλος αγώνας και να μη συμβεί το παραμικρό. Και χωρίς μπάτσους!!!


Πολλά ζητάω, ε;;; 

 

Βρε μπας και τον θέλουμε τον μπατσούλη μας τελικά;;;



  • Σκίτσο  για το patris.gr  με αφορμή την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό. Δημιουργήθηκε  τον Μάιο του 2024 από τον Πάνο Ιατρίδη. 

 

Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές γελοιογραφίες για τον αθλητισμό

Post a Comment