Τα Tik Tok των αρχηγών

Πολιτική αντιπαράθεση μέσω social media και κυρίως μέσω tik tok.  Και μια προσπάθεια αντιγραφής του πολιτικού του αντιπάλου.


Μιλώ φυσικά για τον Στέφανο Κασσελάκη που φυσικά ως νέος σε ηλικία άνθρωπος χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνήσει με το κοινό του. Δυστυχώς όμως ο Μητσοτάκης τον πρόλαβε και ασχέτως αν έχει "team"από πίσω που του φτιάχνει τα βίντεο ή όχι, έκανε αυτό το πρωτότυπο βήμα και πήρε το ρίσκο να τσαλακωθεί. 

 

Και φυσικό ήταν να πάρει το βραβείο Ermis που διοργανώνεται από την ένωση Εταιριών διαφήμισης και επικοινωνίας. Η καμπάνια του πρωθυπουργού στο tik tok συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια likes και 42 εκατομμύρια views.

 

Το Tik Tok του Στέφανου Κασσελάκη σχολιάζει με το σκίτσο του ο εικαστικός Πάνος Ιατρίδης
   "Πατρίς" καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου, 6 Ιουνίου 2024


Ο Στέφανος σίγουρα έχει ζηλέψει γιατί τον βλέπουμε να κάνει βιντεάκια και αυτός μέσα από το αυτοκίνητο. 

 

Μας κοροϊδεύει, νομίζοντας ότι κάνει φανταστικό χιούμορ, όταν φωνάζει την Φάρλι λέγοντας ότι δεν θα την κάνει κομματόσκυλο, όπως πρώτος ο Κυριάκος είχε αποκαλέσει τον Πίνατ, και στην συνέχεια μας λέει ότι αυτός δεν θα εκμεταλλευτεί το σκυλί του για κομματικούς λόγους...! Όχι βέβαια καλέ! Πως σου πέρασε αυτό από το νου;;;


Οδεύοντας προς τις Ευρωεκλογές η μονομαχία προσώπων και όχι πολιτικών προτάσεων και σχεδίων κουράζει.


Η εκλογική αυτή διαδικασία, δυστυχώς  επικεντρώνεται για άλλη μια φορά στα "λαμπερά" πρόσωπα που έκαναν σπουδαία "μεταγραφή" σε κομματικά ψηφοδέλτια και όχι στην πραγματική έννοια της συμμετοχής στις αποφάσεις της Ευρώπης.

 

Να μην ξεχνάμε βέβαια και την αποχή...   • Σκίτσο  για το patris.gr  με αφορμή τα tik tok των πολιτικών αρχηγών. Δημιουργήθηκε  τον Ιούνιο του 2024 από τον Πάνο Ιατρίδη. 

 

Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές γελοιογραφίες για τον Στέφανο Κασσελάκη

Post a Comment