Μαχητές ή Διάσημοι;;; #survivorGR
Μάιος 2017. Κρήτη, Μοίρες. Στο σχολείο που εργαζόμουν εκείνη τη χρονιά ως αναπληρωτής δάσκαλος εικαστικών, 60 χιλιόμετρα από το σπίτι μου. Το τηλεοπτικό reality show, Survivor ήταν στα πολύ πάνω του. Απορούσα βέβαια γιατί, αλλά δεν μου έπεφτε και λόγος. Ο κόσμος είχε άλλη άποψη

IaTriDis Μια γελοιογραφία με θέμα την επιρροή που ασκεί το Survivor  στους μαθητές του δημοτικού
 
 
 
Και όχι μόνο ο ενήλικος κόσμος αλλά και τα μικρά παιδιά του δημοτικού. Και τα πολύ μικρά του δημοτικού...!
 
Μια μέρα λοιπόν, ζεστή του Μάη, που στην Κρήτη είναι χαρά θεού, έκανα εφημερία στο διάλειμμα και έρχεται ένα κοριτσάκι της Β΄δημοτικού...
 

Μαχητές ή Διάσημοι;;; #survivorGR

 
Η παραπάνω ασπρόμαυρη γελοιογραφία μου είναι βγαλμένη μέσα από τη ζωή. Είχα δει το πρώτο πρώτο survivor πριν κάτι χρόνια, είχα πάρει μια ιδέα και φτάνει. Και πραγματικά δεν καταλάβαινα τώρα γιατί τέτοιος χαμός .
 
Οπότε, που λες, έρχεται αυτό το μικρό κοριτσάκι και παθιασμένα με ρωτάει αν είμαι με τους μαχητές ή με τους διάσημους!!!
 
Ξαφνιάστηκα, είναι αλήθεια, αλλά άμεσα ανέκτησα την αυτοκυριαρχία μου και απάντησα αυτόματα χωρίς να πάρω θέση υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας. 
 
Είχα προλάβει σε αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου να τσαντιστώ με την διείσδυση που έχει καταφέρει το εν λόγω παιχνίδι ακόμα και στις μικρές ηλικίες και διαμορφώθηκε μέσα μου μια απάντηση σε μια λέξη που περιέκλειε όλη μου την σκέψη για το survivor, τον κόσμο που έχει πορωθεί μαζί του και τα μικρά παιδιά.
 
Το κοριτσάκι δεν κατάλαβε τίποτα και έφυγε. Ίσως να θύμωσε κιόλας που δεν έμαθε τελικά αν ήμουν μαζί του ή με τους άλλους .
 
Ελπίζω τουλάχιστον όταν μεγαλώσει και θυμηθεί τον διάλογο μας, να καταλάβει τι εννοούσα.
 
Εγώ πάλι, ενθουσιάστηκα με την ετοιμόλογη απάντηση μου και άμεσα ετοίμασα την ασπρόμαυρη γελοιογραφία μου.


 
 
Ασπρόμαυρη γελοιογραφία με αφορμή την είδηση για την επιτυχία του ελληνικού Survivor τον Μάιο του 2017 από τον Πάνο Ιατρίδη


Αν σου άρεσε, μπορείς να δεις μια ακόμη ασπρόμαυρη γελοιογραφία για την παιδεία:

Φίλη ...έξω!!!! #anasximatismos

Post a Comment